Bloggen en fulltime werken

Ik krijg regelmatig vragen over waarom ik blog terwijl ik een fulltime baan heb, hoe ik dit combineer en waar ik de tijd vandaan haal. Vandaag beantwoord ik deze veel gestelde vragen in een aparte video. Veel kijkplezier!

2 Comments

  1. Leuk dat je hierover verteld in plaats er over schrijft. Ik werk niet fulltime. Dat is nu eenmaal niet mijn ding. Ik heb altijd 32 uur gewerkt. Maar sinds ik moeder ben, neem ik 1 dag ouderschapsverlof op. En met een baby ben je fulltime in de weer. Dus ik vind het ook knap dat mensen/moeders zo vaak kunnen bloggen. Ik deel mijn blog met een goede vriendin en dat vind ik super prettig. Want inderdaad, elke dag bloggen lukt me ook écht niet.

    • Dankjewel 🙂 Jeetje, als moeder lijkt het mij al helemaal moeilijk om op regelmatige basis te bloggen. Zo te zien lukt het jou wel, dat vind ik knap. Slim om samen met een vriendin te gaan bloggen, zo verdeel je het ‘ werk’ .
      Ik heb trouwens het idee dat de veel mama bloggers die iedere dag posten niet werken ,meer tijd hebben en daardoor ook nog eens veel harder groeien. Ze worden sneller bekend en daardoor zien wij dat soort fulltime bloggers veel vaker voorbij komen dan de bloggers die niet dagelijks posten, wat volgens mij een veel grotere groep is. Ik denk dat er maar weinig bloggers zijn die naast hun baan dagelijks kunnen posten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge