Bodyshop Fuji Green Tea

The Bodyshop komt deze maand met een nieuwe geur: Fuji Green Tea. En als echte Bodyshop fan heb ik meegedaan met de gelijktijdige win actie. En hiermee heb ik een heerlijk Fuji Green Tea pakket heb gewonnen. Vandaag laat ik jullie in deze review 3 producten uit deze lijn zien.

 

Fuji Green Tea

Groene thee kennen we allemaal wel, maar Fuji Green Tea is net even wat anders. Deze blaadjes zijn afkomstig uit de Japanse Mount Fuji regio en wordt in dit land al jaren gebruikt op het gebied van uiterlijke verzorging. Het helpt onder anderen om vocht vast te houden en verkleind je porien. De Fuji Green Tea producten zitten vol verzorgende en reinigende ingrediënten voor lichaam en geest, aldus de Bodyshop.

 

De producten zijn verpakt in een mooie grijze doos met doorschijnend venster. Dit lijkt mij een erg handige doos om bijvoorbeeld sieraden in te bewaren.In de winkel kun je dit pakket kopen voor €23. Er zit een bodybutter (200ml), body scrub (50) en body wash (250 ml) in.

 

Bodybutter

De bodybutter is qua verpakking niet anders dan dat we van de Bodyshop zijn gewend. Een heerlijke, grote pot met een frisse opdruk. De combinatie van groene bladeren met een turquoise achtergrond vind ik persoonlijk lekker zomers en vrolijk. En zo is ook de geur. Hij ruikt fris en zacht en kost €16 wanneer je deze los koopt.

Zowel de geur als de structuur  doet mij een beetje denken aan Nivea. De bodybutter is namelijk ook een stuk zachter dan ik normaal gewend ben. De crème smeert lekker uit en trekt snel in. Dat is eigenlijk juist wel handig nu de zomer er aan komt. Tijdens de warme dagen zullen de meesten eerder kiezen voor een luchtige body lotion dan voor een volle body butter. Maar de naam vind ik wel verwarrend. Ik zou het eerder een bodylotion hebben genoemd. Maar er zit al een aparte bodylotion in de collectie. Ik denk dat deze dan nog zachter en vloeibaarder is dan deze bodybutter.

 

Bodyscrub

Dit mini potje bodyscrub ruikt iets sterker dan de bodybutter maar is wel net zo fijn. De scrub deeltjes zijn enorm klein en hierdoor erg zacht voor de huid. Toch is het niet geschikt voor het gezicht, zo lees ik op de verpakking. De fullsize verpakking met 250 ml kost €18.

 

Body wash

Van de 3 producten die ik heb gekregen heeft de body wash de minst sterke geur. Je ruikt de thee een klein beetje maar dat is juist fijn. De zachte geur werkt echt ontspannend. De verpakking is daarnaast ook super handig. De dop kun je gemakkelijk openen door op de inkeping te drukken en door de kleine opening is doseren ook makkelijk. De plastic dop hebben ze trouwens bewerkt waardoor het lijkt alsof het is gemaakt van geborsteld ijzer. Dat maakt de verpakking net even iets anders en dat vind ik leuk.

 

Naast deze producten bevat de lijn ook een Eau de Cologne, Exfoliating Soap, Body Lotion, Body Sorbet, Detox Bath Tea en Bath Infuser. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de laatste 2 producten. Dat is namelijk een thee voor in bad met een bijbehorende thee filter. Zou thee in bad fijn zijn? Ik ben benieuwd…

De Bodyshop heeft op dit moment een actie waarbij je 25% korting ontvangt bij aankoop van 2 Fuji Green Tea bad- of body producten.

 

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge