Cadeautip voor mensen die lastig wakker worden

Volgend weekend is het alweer kerst en dus de hoogste tijd om cadeautjes aan te schaffen. Maar hoe vind je een cadeau voor iemand die alles al heeft? Ja, dat denken velen momenteel. Ik denk even met je mee….Gaat het om iemand die lastig op kan staan in de ochtend? Lukt dat alleen met koffie? En is hij of zij toevallig ook nog milieubewust? In dat geval heb ik een goed idee! Ik geef jou in dit artikel namelijk een cadeautip voor mensen die lastig wakker worden.

 

Tijd voor koffie!

Kun jij je nog de Recoffee shampoo van het groene merk O’right herinneren? Ik schreef hier vorig jaar een review over en vertelde dat deze shampoo is gemaakt van koffieprut. Het leuke is dat O’right inmiddels een hele lijn heeft vol met verzorgingsproducten waar koffie in verwerkt is.

Speciaal voor kerst ontvang jij je bestelling ook nog eens in een mooie cadeauverpakking. In dit artikel laat ik jou deze prachtige verpakking én enkele Recoffee producten zien.

Ik zag vorige week deze prachtige cadeaudoos van Oright op Facebook voorbij komen en was meteen verkocht. Wat ziet dit er leuk uit! Allemaal ijsberen die op elkaar zijn gestapeld in de vorm van een O’right fles. Het geheel ziet er fris en creatief uit. Maar toen ik de doos eenmaal thuis had ontvangen bleek hij nog veel leuker te zijn.

 

Dit is namelijk niet zomaar een cadeaudoos. Je kunt hem uitschuiven en er zit een mooi, stevig koord aan de bovenkant waardoor je hem na ontvangt makkelijk kunt gebruiken om spullen in op te bergen. Het is eigenlijk een soort lade.

 

 

Bij opening zie je niet meteen wat je hebt ontvangen en dat maakt het extra spannend. Je ziet een kartonnen bovenlaag met de afdruk van een grote en een kleine ijsbeer. Daarnaast ligt het O’right productenboekje en een kaart met een tekst bovenop in de doos.

 

Na het verwijderen van de kartonnen bovenlaag zie ik dan eindelijk de producten: de Recoffee bodywash, facial cleansing gel en hair oil.

 

O’right Recoffee Hair Oil ( 30 ml – €16,50)

De Recoffee Hair Oil wordt geleverd in een klein, donkerbruin doosje. Deze olie is speciaal gemaakt om droog haar te voeden én te beschermen.

 

 

Na opening van het flesje krijg je een lange, soort van rietje te zien. Ik weet dat ‘ rietje ‘ misschien een beetje vreemd klinkt maar ik kan nu even niet op een andere beschrijving komen.

In eerste instantie ziet het er een beetje vreemd uit maar al snel merk ik dat dit juist heel handig is om te gebruiken. De olie wordt in het flesje door het rietje opgezogen en na opening kun je het rietje over de punten van je haar strijken. Dit vind ik persoonlijk heel handig omdat je handen dan niet meteen onder de olie zitten. Na het aanbrengen van de haarolie kun je met je handen wel door je punten gaan maar de olie wordt heel snel opgenomen en daardoor blijven je handen nagenoeg droog.

De geur van koffie komt in alle producten uit deze lijn terug maar bij dit haarproduct ruik ik de geur het minst sterk. Tijdens het aanbrengen ruik ik een lichte, prettige geur maar deze verdwijnt wanneer de olie in het haar is getrokken.

 

Recoffee Facial Cleansing Gel (105 ml – €19,50)

De Recoffee Facial Cleansing Gel is speciaal gemaakt voor de normale tot licht vettige huid. Hij reinigt de poriën en zorgt voor hydratatie. Door de koffie olie die in het product is verwerkt heeft deze reinigingsgel ook nog een anti aging effect én beschermd het je huid tegen de zon. Klinkt goed allemaal!

Natuurlijk heb ik dit product ook voor jou getest. De gel is transparant (nee, niet zo bruin als koffie 😉 ) en voelt zacht aan. Bij opening van de schroefdop loopt de vloeistof snel uit de fles, wat niet zo handig is. Je ziet meteen dat dit product behoorlijk schuimt en dat merk je ook wanneer je het gaat gebruiken. Eenmaal op mijn gezicht zorgt het product voor flinke schuimlaag op mijn huid. Persoonlijk vind ik dit geen probleem, zeker niet als het zo zacht aanvoelt. Want dat doet het zeker. Ook bij dit product moet je echt van een koffiegeur houden want deze is duidelijk aanwezig.

Na  gebruik voelt mijn huid zacht aan. In tegenstelling tot veel reinigingsgels voor de vette huid zorgt de Recoffee Facial Cleansing Gel totaal niet voor een trekkerig gevoel. Mijn huid voelt rustig en kalm aan. Ja, heel fijn!

 

Recoffee Body Wash (400ml – €22,50)

Als laatste laat ik jou de Recoffe Body Wash zien. Met 400 ml is dit een flink groot product en uit ervaring weet ik dat je hier toch een lange tijd mee kunt doen. Net zoals alle producten uit de Recoffee lijn zorgt ook deze Body Wash voor hydratatie en een zachte huid.

Dit product is zeer geschikt voor de echte koffiefan. Van alle producten uit dit artikel vind ik de Body Wash namelijk het sterkste qua geur. De gel voelt ook nu weer zacht aan en dat maakt het prettig om hem te gebruiken. Nu moet ik wel zeggen dat ik de Body Wash niet iedere dag zou gebruiken maar het liefste afwissel met een andere, milde douchegel. Ik vind de geur prettig maar het lekkerste om af en toe te gebruiken. Maar vooral om lekker wakker mee te worden.

 

Conclusie

Ik ben dol op O’right producten maar dat zal jullie vast niet verbazen. Dit is namelijk alweer de vierde review over hun producten en toch blijven ze mij positief verbazen. Ieder product uit de lijn is bijzonder en heeft zijn unieke eigenschap. De één met een aparte verpakking, de ander door de sterke geur of door enorm te schuimen.

Door de koffiegeur vind ik dit dus een ideaal cadeau voor iemand die moeite heeft om wakker te worden. Zelf merk ik dat ik het in ieder geval heel prettig vind om te gebruiken in de ochtend. Owja, en als je nu besteld bij hairoright.nl dan ontvang je niet alleen deze cadeaudoos maar ook een extraatje bij je bestelling.

 

Groetjes,

Aileen

 

Dit artikel bevat producten dat ik van een bedrijf heb gekregen, lees voor meer informatie mijn disclaimer.

 

4 Comments

  1. Lijkt wel voor mij gemaakt! Ik ben een echte koffie addict, wij allemaal hier overigens. En koffie is het eerste wat ik pak om wakker te worden. Dit klinkt heerlijk allemaal en de verpakking is beeldschoon.
    Mooie review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge