De werkkleding van een freelance schrijfster en blogger

Yvonne Ufkes is 38 jaar oud en werkt zelfstandig als blogger en freelance schrijfster. En niet zomaar één blog. Nee, Yvonne houd er 3 bij! Op iedere website schrijft zij over een ander onderwerp. Kidzblogger is een familieblog, Schoonheidspromotie is een beautyblog en op vegafoodblog houd zij een blog bij over eten. Yvonne heeft zich opgegeven voor de rubriek ‘ De werkkleding van..’. Tijd voor een gesprek over de werkkleding van een freelance schrijfster en blogger.

 

 

Je werkt zelfstandig en kunt dus zelf kiezen wat je draagt. Waar werk je meestal en wat draag je dan?

”Ik schrijf vanuit huis. Als ik afspraken heb met andere bloggers dan spreek ik meestal ook gewoon thuis af. Maar soms gaan we ook naar een café in de stad.

Ik vind het belangrijk om kleding te dragen waarin ik mij lekker voel. Tijdens het schrijven draag ik eigenlijk altijd een jurkje met een legging of panty. Het liefste met vrolijke en kleurrijke prints. In deze kleding voel ik mij namelijk vrouwelijk en mooi. Ik schrijf eigenlijk nooit in mijn pyjama…”

 

Welke jurkjes draag je dan het liefste?

”Vooral de jurkjes van King Louie of Tante Betsie vind ik fijn. Deze combineer ik dan met een effen legging of panty. Maar ik heb ook een hele mooie jeans achtige legging. En daarnaast heb ik ook leggings in verschillende kleuren. Kleuren als roze, blauw en groen vind ik namelijk ook erg mooi. Maar meestal draag ik eigenlijk gewoon zwart.”

 

 

Zijn ondanks je vrijheid qua kleding toch bepaalde items die je nooit zult dragen?

Nee, ik kies zelf wat ik draag. Als ik naar een event of gala ga pas ik daar mijn kleding wel op aan. Ik zou zelf bepaalde prints nooit dragen. Panterprint bijvoorbeeld, dat vind ik echt niet mooi. Net zoals te korte kleding. Maar het ergste vind ik kapotte of vieze kleding.

 

Wil jij ook een meedoen met deze rubriek? Stuur een mailtje naar contact@prettybusiness.nl o.v.v. ‘ De werkkleding van..’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge