Deautybox april 2015

Zou de Deautybox van de maand april net zo’n succes zijn als die van maart? Lees snel mee!

 

Kueshi – revitalising toner

Het eerste wat mij opvalt in de doos is deze grote, roze fles. Het is een toner van Kueshi die je huid weer in balans zou brengen. En het is zowel geschikt voor de droge als voor de vette huid. Is dat even handig? Ik ken het merk niet maar van de geur wordt ik nu al erg blij. Het ruikt erg zacht en een  beetje naar bloemen.

De verkoopprijs is €10,70 en dat vind ik een goede prijs voor zo’n product, mits het zijn werk doet natuurlijk. Ik ben best nieuwsgierig, zeker omdat ik op dit moment medicatie gebruik voor mijn huid (meer info in dit artikel). Hopelijk is deze toner zacht genoeg.

 

Uriage – Roseliane anti roodheid masker

Deze maand zit er ook een masker in de box! Jeej! Ik ben fan van maskers en serieus grootgebruiker. Dit masker van Uriage heeft een waarde van €13,90 en is speciaal gemaakt om roodheid op het gezicht tegen te gaan. Ik denk dat iedereen daar wel eens last van heeft en daarom vind ik dit een perfect product voor de Deautybox. Het masker voelt zacht aan, smeert gemakkelijk uit en is geschikt voor de gevoelige huid. Ik heb het nog niet getest op mijn gezicht maar heb goede hoop. De verkoopprijs is €13,90 voor 40 ml.

 

Chrystal – lippenbalsem

Deze lippenbalsem van Chrystal is gemaakt van o.a. olijfolie, bijenwas en honing. De balsem is erg hard en daardoor moeilijk om aan te brengen op de lippen. Je moet flink wrijven om wat op je vingers te krijgen voordat je het kunt aanbrengen op je lippen. Niet zo handig helaas. En omdat ik dit merk ook nog niet kende heb ik even gezocht op Google. Chrystal blijkt een Duits merk te zijn dat producten maakt die 100% bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Volgens het bijgeleverde kaartje zou je €4,99 betalen wanneer je deze los zou kopen maar op de Duitse website wordt de lippenbalsem voor €6,90 aangeboden. Prijzen kunnen natuurlijk verschillen per land maar helaas kan ik online geen verkooppunt vinden in Nederland. Ik lees ook op de Duitse website dat je dit product voor €7,90 kunt kopen met een extra zonnebescherming. Door de grote hoeveelheid lippen balsems die ik al heb zal ik dit niet zo snel opnieuw kopen.

 

Lookx – exclusive eyeliner chocolate matt

Ik zie een donker bruin oogpotlood van Lookx. Ik heb vaker van dit merk gehoord dus ben meteen nieuwsgierig. Het potlood dien je te gebruiken door te draaien aan de huls. Op die manier komt het zachte potlood naar boven. Je kunt er een extra scherpe punt van maken door het mini-puntenslijpertje aan de achterkant. Deze kun je los trekken en op die manier zit je nooit met een stompe punt. Ja, ik vind dit wel leuk.  Deze eyeliner kun je gemakkelijk kopen via de Nederlandse Lookx webshop voor €17,65.

 

Lashem – 3 in 1 eye bright

Als laatste zie ik weer een product van Lashem. Vorige maand zat er serum in van dit merk en deze maand is het een ooggel. De serum had een fullsize waarde van €63 en ook dit product is behoorlijk duur. Ik ontvang een proefverpakking met 5 ml maar de fullsize verpakking met 15 ml kost €35,99. Dit vind ik een pittige prijs. Het beloofd donkere kringen/wallen tegen te gaan, rimpels te verminderen en ook de huid te hydrateren. De gel is een beetje gelig en voelt zacht aan. En hij doorstaat de eerste test. Ik zie geen wereld van verschil maar daarvoor zou ik de gel ook vaker moeten gebruiken. Hij is wel heerlijk zacht voor mijn ogen en irriteert niet. Zeker het laatste is tegenwoordig een wonder. Mijn ogen zijn momenteel namelijk super gevoelig door mijn huid medicatie.

 

Conclusie

Ik vind de box deze maand opnieuw een groot succes. De producten zijn voor vrijwel iedereen geschikt en dat doen ze goed. En ik vind het zelf ook oprecht knap dat de makers van Deautybox dit iedere maand weer voor elkaar weten te krijgen. Tot nu toe zijn bijna alle producten bij mij een succes, mede omdat ze erg toegankelijk zijn. Geen rare kleuren of hoog girly-gehalte. En de merken zijn voor mij grotendeels onbekend, ook dat vind ik leuk. Hierdoor leer ik nieuwe producten kennen die anders nooit zou kopen en dat is natuurlijk het doel van zo’n box. Met een totale waarde van €47,24 (de oog gel niet meegerekend) verdienen de abonnees ook hun maandelijkse kosten van €14,95 goed terug.

Wil jij ook lid worden van de Deautybox? Dat kan via www.deauty.nl.

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge