L’ Oréal False Lash Superstar mascara

Na alle artikelen over zakelijke kleding is het weer eens tijd voor een make-up review. En omdat we allemaal zo dol zijn op mascara’s test ik vandaag de nieuwste  van L’ Oréal: de False Lash  Superstar mascara. Hij beloofd je wimpers volume te geven, te verdikken en langer te maken. Ik ben benieuwd. Kijk je mee?

Verpakking 

Aan de verpakking van deze mascara zie ik meteen dat het gaat om de bekende 2 in 1 variant: primer en topcoat. Het uiterlijk van deze mascara is heerlijk klassiek: zwart in het midden en zilver aan de buitenkant. Ja, dit hebben we vaker gezien. En ik vind het mooi. Geen rare fratsen, maar gewoon chique en smaakvol.

Borstels

Wanneer ik de borsteltjes goed bekijk zie ik dat hier aandacht aan is besteed. De borstel van de witte primer is in het midden smal en aan de buitenkant breed. Dat vind ik altijd wel makkelijk want hierdoor pak je meteen meerdere haren in één keer.

Het borsteltje van de zwarte top coat is qua dikte gelijk maar de vorm van de borstel zelf heeft een lichte ronding. Ik ben benieuwd wat deze twee borstels samen voor effect gaan creëren.

De test

Zo zien mijn ogen er uit wanneer ik geen make-up draag. Je kunt zien dat mijn wimpers niet erg lang zijn. Ze zijn aan het begin donker en aan het uiteinde licht. Hierdoor lijkt het op een afstand alsof ik helemaal geen wimpers heb.

 

Als eerste breng ik de witte primer aan op mijn wimpers. Zoals verwacht is het borsteltje erg fijn in gebruik. Het dekt snel mijn wimpers en na 2 laagjes zijn ze allemaal wit. Ik ben meteen onder de indruk van de lengte die deze primer creëert. Ja, dit maakt echt een verschil.

 

Vervolgens breng ik de zwarte topcoat mascara aan. Deze borstel is ook fijn maar nu moet ik wel iets nauwkeuriger te werk gaan. Ik wil met deze topcoat natuurlijk alle witte haartjes bedekken en dat kost even tijd.

Ik merk dat na 2 lagen zwarte mascara (rechter oog) mijn wimpers er het mooiste uit zien. Helaas zie ik dan nog wel wat witte stukjes. Na 3 lagen (linker oog) zijn mijn wimpers goed zwart maar plakken ze wel een beetje aan elkaar.

 

Om mijn donkere kringen te bedekken breng ik een beetje concealer aan onder mijn ogen. En als laatste voeg ik een zwarte eyeliner en een huidskleurige oogschaduw toe.

Conclusie

Deze mascara maakt mijn wimpers duidelijk langer, dikker en ook geeft het een klein beetje volume. Het nadeel is wel dat de haren snel aan elkaar plakken en je de tijd moet nemen om witte haren goed te bedekken. Het vraagt om nauwkeurig werken en een minuutje langer werk dan gebruikelijk.  Maar ondanks dit minpunt vind ik het persoonlijk wel een fijne mascara. Ik ben dol op volle wimpers en zeker in combinatie met oogschaduw en een eyeliner vind ik dit een fijn product. Ja, ik zou het zeker opnieuw kopen.

Je kunt deze mascara o.a. kopen bij Bol.com. (tip:  Bol.com heeft op dit moment een 2+2 gratis actie m.b.t. alle make-up en gezichtverzorging van L’Oréal)

Groetjes,

Aileen

Dit artikel bevat een (of meerdere) product(ten) die ik heb ontvangen van een bedrijf of merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge