Opening Golden Rose Haarlem

Afgelopen week ontving ik een folder in mijn brievenbus over de opening van de allereerste Nederlandse Golden Rose winkel. Dankzij verschillende beauty boxen ken ik dit cosmetica merk al een aantal jaren. Alle cosmetica en verzorgingsproducten  zijn duurzaam, milieubewust en diervriendelijk. En ook nog eens prachtig verpakt en van goede kwaliteit.  Ja, ik vind het een mooi merk was dan ook meteen enthousiast over het feit dat deze winkel in Haarlem wordt geopend. In mijn eigen stad! In dit artikel laat ik jullie deze nieuwe winkel zien en vertel ik van welke aantrekkelijke actie jullie kunnen profiteren.

 

 

De Golden Rose winkel is gisteren officieel geopend en is te vinden in de Grote Houtstraat op nummer 18a in Haarlem. Voor de Haarlemmers onder ons, winkel staat tegenover de Footlocker.

Golden Rose heeft gekozen voor een feestelijke opening met fel roze balonnen. Voor de deur staat zelfs een persoon die verkleed is als een wandelende lipgloss. Hij of zij praat niet maar loopt vrolijk rond met een tasje vol met folders. Ik vond het een hilarisch gezicht.

 

De winkel is klein, maar ook overzichtelijk ingericht. De displays staat tegen de muur en in het midden staan 2 schappen met producten. Aan de achterkant vind je de kassa met een groot Golden Rose logo er boven.

 

En hoewel Golden Rose geen duur merk is, heeft de winkel wel een luxe uitstraling. De belichting is warm van kleur, de meubelen zijn stevig en er hangen prachtige cosmetica foto’s.  Ik ben onder de indruk.

En waar je bij sommige cosmetica zaken nog wel eens geplamuurde verkoopsters aantreft, is dat bij deze winkel absoluut niet het geval. Jonge, keurig verzorgde dames die je willen helpen zonder zich op te dringen. Ze lopen netjes in een zwart shirt van Golden Rose met de tekst  ‘ style in make-up’. Dat vind ik een leuk detail.

 

En qua make-up kun je hier natuurlijk helemaal los gaan. Honderden nagellakjes met verschillende kleuren, glitters en structuren. En ook nog eens heel erg betaalbaar. Je betaald gemiddeld maar €3 of €4 voor een potje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ben je dol op luxe verpakkingen? Dan zul je vast gaan genieten van de foundations in deze winkel. Gouden verpakkingen met mooie logo’s en prints. Ja, ik vind dat Golden Rose qua verpakking niet onder doet aan merken zoals Dior en Chanel.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En ook bij de lippenstift afdeling is bijna alles verfraaid door middel van een gouden verpakking. Ja, dit is echt een lust voor het oog.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De eyeliners en oogschaduw potloden liggen gesorteerd in vakken aan de wand. Het doet mij een beetje denken aan de pennen afdeling van de Hema. Het ziet er een stuk minder chique uit dan de rest van de display’s maar dat drukt zeker de pret niet.

 

Korting!

Ja, ik ben heel enthousiast over deze winkel. Betaalbare make-up in een luxe winkel met vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer?

Ja, je wilt natuurlijk korting. En dat is er! Je krijgt dit weekend 10% korting op alle producten én een goodiebag bij iedere aankoop. Ben je benieuwd naar mijn mening over de cosmetica? Binnenkort zal ik mijn nieuwe Golden Rose producten reviewen in een artikel.

Groetjes,

Aileen

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge