1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Vorige week schreef ik een artikel over hoe je kunt opvallen op het werk door middel van sokken. Maar dat kun je natuurlijk ook doen door middel van veters. In dit artikel laat ik zien hoe ik mijn nieuwe schoenen heb gecombineerd met drie verschillende veters. Maar allen met dezelfde outfit.

 

De veterschoenen
1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Mijn nieuwe, lage veterschoenen zijn van het merk Unisa (te koop via Dungelmann, €119,95). Ze lijken in de eerste instantie zwart, maar ze zijn eigenlijk donkerrood. De veters die ik erbij kreeg zijn wel gewoon zwart. Maar naast de gewone veters ga ik ze ook uitproberen met een paar zwarte, satijnen en een paar oranje veters.

 

Basic veters

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Dit zijn de veters die worden meegeleverd. Het is wel grappig, want door het interview dat ik recent afnam met Anne-Marie van Leggelo ben ik gelijk gaan kijken naar de manier waarop ze zijn geregen. Maar dit is dus volgens de officiële, zakelijke etiquette: horizontaal geregen en met ruimte voor een kleine strik.

 

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Persoonlijk vind ik deze veters mooi bij de schoenen passen: ze zijn bescheiden en lekker stevig. Prima om te dragen.

 

Satijn

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Maar waarom zou je alleen eenvoudige veters dragen als het ook anders kan? Tegenwoordig zie je steeds vaker sneakers die worden gedragen met satijnen veters. Helaas zie ik dit niet zo vaak bij nette schoenen. Tijd om ze dus zelf te proberen.

 

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

 

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Als ik weer kijk naar de zakelijke etiquette, dan zijn deze veters wel iets te lang voor een kleine strik. Ze hebben een lengte van negentig centimeter, en dat is sowieso wel wat lang voor veters. Maar eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit. Ik vind ze geweldig! Ze maken de lakschoen in één keer een stuk feestelijker. Ideaal om bijvoorbeeld te dragen tijdens een zakelijk feestje of borrel.

 

Oranje

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Als laatste is het tijd om écht even voor iets totaal anders te gaan. Ik zeg: oranje veters. Deze zijn met een lengte van zestig centimeter een stuk korter. Dat merkte ik ook tijdens het rijgen en het strikken. Het is namelijk een stuk lastiger om hier een strik in te maken.

 

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Normaal gesproken ben ik niet echt een type van de opvallende veters, maar het is wel leuk om ze een keer te dragen. Het is een hele simpele en goedkope manier om je outfit een compleet andere uitstraling te geven. En ze passen goed bij mijn oranjekleurige blouse.

 

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

1 werkoutfit met 3 verschillende veters (incl winactie)

Het valt mij trouwens op dat gekleurde veters vaak worden verkocht voor mannen, maar waarom zou je ze als vrouw niet kunnen dragen? Eigenlijk is het net zoiets als bretels, stropdassen en overhemden: ze zijn gemaakt voor mannen, maar ook leuk voor vrouwen die nét even wat anders willen proberen.

 

Winactie!

Zoals je al in de titel van dit artikel had gezien, is er ook een winactie. In samenwerking met Dungelmann mag ik namelijk één paar schoenen* naar keuze weggeven. Meedoen is heel simpel. Je hoeft alleen hier onder of op social media aan te geven dat je mee wilt doen. Doe dit wel voor 24 september 2018, want op die dag zal de winnaar door middel van een online naamloting worden gekozen.

Wil je meer lezen over lage veterschoenen op het werk? Check dan het artikel dat ik in het nieuwste Dungelmann magazine (pagina 28 en 29) heb geschreven. Het hele magazine gaat trouwens over schoenen op het werk, dus het is sowieso de moeite waard om even een kijkje te nemen.

 

Update 24 september 2018: De winnaar van deze winactie is Natasja Klasens. Zij heeft persoonlijk bericht ontvangen.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

* Deze winactie is opgezet in samenwerking met Dungelmann. Je kunt alleen deelnemen wanneer je 18 jaar of ouder bent en woonachtig in Nederland. De winnaar krijgt een cadeaubon waarmee men één paar schoenen bij Dungelmann (zowel online als in één van de winkels) kan uitzoeken met een waarde van maximaal €150. Op 24 september 2018 zal de winnaar bekend worden gemaakt.

** Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met Dungelmann. De schoenen en veters die je ziet heb ik dan ook gekregen voor dit artikel. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

25 reacties

 1. Heel graag wil ik mee doen. Een paar mooie schoenen is altijd representatief, zeker ook bij een sollicitatiegesprek.

 2. De look met de Satijne veters zijn echt heel tof! Slimme accessoire waar ik inderdaad niet zo snel aan zou denken, maar heb naast sneakers ook geen veterschoenen. Dus:
  ik doe graag mee met de winactie voor een paar veterschoen (+veters);)

 3. Ik lees al geruime tijd mee, op de achtergrond, maar ik zou erg graag een nieuw paar schoenen hebben! Nette, zakelijke schoenen met een tikje stoer, omdat dat het beste past bij mij!
  Ik lees altijd graag je artikels! Ga zo door!! Liefs, Anneke

 4. Erg leuk! Zelf veel instap schoenen zonder veters. Zou dus goed van pas komen voor een nieuwe verfrissende look 🙂

 5. Ik doe ook graag mee met de winactie.
  Verder heb ik nog een tip. Je strik gaat mee in de lengte van de schoen. Terwijl die er dwars op moet staan, eveenwijdig aan de andere veterrijen. Dat voorkom je door net andersom te strikken dan je gewend bent. Dus als je eerst een linkerlus maakt en rechts er overheen doet, dan nu eerst rechterlus en links er overheen.

  En google eens op parisian knot of berlutti knot.

 6. Wat een tof idee. Zelf ben ik eigenlijk voornamelijk te lui om veters te rijgen dus zou nooit iedere keer andere veters erin doen maar wel heel cool om het effect te zien. En ik doe ook graag mee!

 7. Ik doe graag mee met de win-actie, een paar zakelijke schoenen is nooit weg!
  Het veter idee vind ik super leuk, vooral de satijnen variant!

 8. De satijnen veters ga ik ook een keer proberen! Erg mooi. En het mooiste zou dat natuurlijk zijn in nieuwe schoenen.

 9. Wat een ontzettend gaaf idee met die veters! Ga mij helemaal uitleven en direct satijnen veters kopen. Uiteraard doe ik ook graag mee met de winactie, deze schoenen heb ik nog niet en vind ze super mooi. Maatje 38 🙂

 10. Ik doe graag mee! Ik ben nog op zoek naar mooie nette schoenen voor op mijn werk. De combinatie met satijnen veters is erg leuk!!

 11. Super leuk die oranje veters! Helemaal in combinatie met je outfit op de foto’s. Ik doe ook graag mee met de winactie. Schoenen maken je outfit, en nette schoenen voor werk zijn altijd welkom.

 12. Ik doe ook graag mee met de winactie! wil al een tijdje van die leuke nette schoenen zonder hak die leuk en praktisch zijn (zelfs als je regelmatig op bouwplaatsbezoek moet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge