11 originele kersttruien voor de kerstborrel

Heb je binnenkort een kerstborrel op het werk waarbij de kersttrui onderdeel is van de dresscode? En heb je geen zin om dezelfde trui te dragen als de rest van je collega’s? In dit artikel laat ik je 11 originele kersttruien voor de kerstborrel zien. 

Verwijzing naar bekende figuren

11 originele kersttruien voor de kerstborrel
Coca Cola trui (€35) | OMG! Santa! trui (€35)

De kerstreclame van Coca Cola is denk ik bij iedereen wel in het geheugen gegrift. Dus waarom zou je voor een standaard afbeelding van een kerstman gaan als je ook de kerstman uit deze reclame op je trui kunt dragen? En wat dacht je van de bekende quote uit de film Elf? ”Oh my god! Santa!” Deze trui zal bij veel collega’s een glimlach op het gezicht toveren…

Kersttruien voor zwangeren

11 originele kersttruien voor de kerstborrel
Santa Baby trui (€15)

Je moet er iets langer naar zoeken, maar er bestaan ook kersttruien voor de zwangere dames onder ons. Zo kun jij je baby nog even extra in de spotlight zetten. Of misschien is het wel een leuke manier om je zwangerschap bekend te maken?

Drankje erbij?

11 originele kersttruien voor de kerstborrel
Kerstman wijn trui (€39,95) | Rendier bier trui (€49,95)

Sta je op het werk bekend om jouw liefde voor wijn of bier? Dan kun je daar met je kersttrui op een ludieke manier naar verwijzen.  

Kattenliefde

katten kersttrui
Kat sjaal trui (€19,99) – Kat muts trui (€39,95)

Heb je het met je collega’s al gehad over de aantrekkingskracht tussen jouw kat en de kerstboom? Heeft hij of zij hem al aangevallen? Of ben je gewoon helemaal dol op jouw kat(ten)? Ook dat is een leuk thema waar je naar kan verwijzen met je kersttrui.

Team honden

honden kersttrui
Snoopy kersttrui (€22,99) | Merry Woofmas trui (€29,99)

Tegenover de kattenliefhebbers staat ook altijd ‘team honden’. Praat jij altijd honderduit over wat je allemaal met jouw viervoeter meemaakt tijdens het uitlaten? Er zijn tegenwoordig zelfs kersttruien met honden erop…

Glinsterende kersttruien

Glinsterende kersttruien
I love Christmas trui (€26,99) | Holly Jolly trui (€29,99)

Kan het voor jou niet gek en opvallend genoeg? Kies dan voor een glitter kersttrui. Nu weet je zeker dat niemand jouw trui over het hoofd zal zien.

Heb je in dit artikel nog niet de juiste, originele kersttrui gevonden? Check dan de kersttruien categorie op Etsy. Hier vind je nog veel meer leuke modellen én steun je ondertussen ook nog de kleine ondernemers. 

Groetjes,

Aileen

*Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer jij iets koopt via deze link, dan help jij mee met het voortbestaan van Prettybusiness. Lees voor meer informatie mijn disclaimer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge