5x zakelijke kapsels – Sarah Angius

Er zijn weinig dingen die ik leuker vind om te doen dan mijzelf te laten inspireren. Internet speelt voor mij daarbij een grote rol. Voor kapsels laat ik mij regelmatig inspireren door Sarah Angius. Zegt die naam je niets? Dat zou best kunnen, maar ik denk dat je na het zien van de foto’s en video’s in dit artikel haar vast wel herkent. Zij is namelijk stiekem toch best wel een bekend persoon geworden via het internet.

 

Sarah Angius

Deze Nederlandse dame is kapster van beroep en startte 2 jaar geleden met het maken van mini haartutorials op Instagram. In ieder filmpje liet ze in 15 seconden zien hoe je een bepaald kapsel kon maken. Maar dit waren niet zomaar kapsels. Nee, Sarah is creatief en dat zie je terug in haar werk. Daarnaast is ze ook nog eens bloedmooi en vertelt ze (in het Engels) onder iedere video precies wat ze doet en hoe jij dit kapsel ook kunt creëren. Ze werd al snel een ware hit op internet en inmiddels heeft ze ruim 3 miljoen volgers op haar Instagram account.

Ik volg Sarah ook alweer een tijdje en ben dol op haar elegante, vrouwelijke en romantische kapsels. Ja, het is een echte lady en ik kijk graag naar haar. Mijn liefde voor haar kapsels wil ik daarom met jullie delen. Voor Prettybusiness zocht ik de 5 meest zakelijke kapsels uit van Sarah Angius. Oh ja, en vergeet niet om even je geluid aan te zetten als je de video’s bekijkt. De muziek is net zo leuk als de beelden namelijk :-).

 

The Rose Bun

Hoewel Sarah zelf best lang haar heeft, is dit ook een kapsel dat je ook al kunt dragen vanaf schouderlang haar.  Ik vind dit kapsel echt geschikt voor iedere zakelijke activiteit. Van een maandagochtend op kantoor, borrel op vrijdagmiddag tot aan het geven van een grote presentatie.

 

 

Wedding season?

Ehhh… wedding season? Ja, deze knot staat heel mooi tijdens een bruiloft. Maar hij is ook perfect voor een zakelijke afspraak waarbij jij representatief voor de dag wilt komen. Denk aan een zakelijk diner, presentatie bij een externe klant of wanneer je mensen moet ontvangen. Secretaresses, receptionisten, verkoopsters maar ook directrices kunnen dit dragen. Iedere gelegenheid waarbij je er netjes en elegant uit wilt zien.

 

Sleek, voluminous ponytail

Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen fan ben van de paardenstaart. Het maakt je uitstraling snel een beetje ‘ meisjesachtig’. Bijna kinderlijk in sommige gevallen. Maar Sarah maakt de paardenstaart op haar eigen manier, als een echte lady. Dit kapsel vind ik persoonlijk heel geschikt voor de ‘ gewone’ werkdagen. Niet te opvallend maar wel verzorgd.

 

Messy French Twist

Dit is alweer een wat oudere video van Sarah, maar dat maakt het niet minder leuk. Een geweldig kapsel dat ook nog eens simpel is om te maken. Ik heb hem zelf ook al een aantal keren gemaakt en het gaat veel sneller dan je in de eerste instantie denkt. Je moet alleen even opletten dat je alle haren goed wegstopt en veel haarlak moet gebruiken. Dit is perfect voor dames die houden van klassieke kapsels, maar er niet teveel tijd aan willen besteden.

 

 

Tease my hair

En dit is alweer het laatste kapsel van het artikel. Alweer eentje uit de oude doos en ook iets dat ik eerder heb geprobeerd. In deze video laat Sarah zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je haar wat voller lijkt. Need I say more? Inderdaad, dat willen we allemaal wel! Dit kapsel is geschikt voor iedere dame met, laten we zeggen, een haarlengte vanaf 10 centimeter. Geschikt voor iedere dag, iedere gelegenheid en ook nog eens lekker simpel om te doen. Heel fijn!

 

Conclusie: vind je de kapsels ook zo leuk? Ga Sarah volgen!

 

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge