7 Halloween outfits die je kunt dragen op het werk

Halloween valt dit jaar op dinsdag 31 oktober. Werk jij bij een bedrijf dat niet schrikt van een klein verkleedpartijtje op een doordeweekse dag? Of wordt er zelfs een Halloween feest georganiseerd? Dan is er een kans dat je even staat te twijfelen. Je wilt je leuk verkleden, maar er misschien ook wel stijlvol uit blijven zien. Hoe doe je dat dan? In het artikel van vandaag zie je 7 Halloween outfits die je kunt dragen op het werk. Gewoon, om even inspiratie op te doen.

 

1. Terug naar de renaissance

Een bericht gedeeld door Cherish (@ri_myan) op

Je kunt er voor kiezen om ver terug in de tijd te gaan naar een periode waarbij iedereen super chique uit zag. De renaissance bijvoorbeeld. Niet erg eng, maar wel leuk om jezelf zo te verkleden.

 

2. Bonnie and Clyde

Heb je een collega die ook wel in is voor een leuke duo outfit? Kies dan voor bijvoorbeeld Bonnie and Clyde. Het is misschien wat minder opzichtig, maar leuk is het zeker. Nep pistooltje erbij en klaar.

 

3. Holly Golightly

Je verkleden als Holly Golightly uit de bekende film Breakfast at tiffany’s, dat kan ook eigenlijk niet fout gaan. Ook leuk om op die manier op te vallen tussen alle bloederige collega’s. Het contrast is dan natuurlijk groot.

 

4. Overleden James Bond


Wil je er stijlvol uitzien, maar toch ook een beetje uitpakken met bloederige details? Verkleed je dan als een overleden James Bond. Een nep wond kun je gemakkelijk kopen bij de verkleedwinkel en wellicht kun je gewoon het pak dat je normaal draagt ook aantrekken.

 

5. Wednesday Addams


Wat is nu een betere inspiratiebron dan de bekende Addams Family? Neem nu Wednesday Addams, een keurig maar tegelijkertijd beetje eng meisje…

 

6. Rosie the Riveter


Speciaal voor de feministen onder ons: verkleed je als Rosie the Riveter. Maar dan moet je wel heel vaak je arm zo omhoog houden om te worden herkend denk ik…

 

7. Grease

Liever een beetje stoer verkleed? Laat je dan inspireren door de klassieke film Grease. Deze kleding heb je vast wel in de kast liggen en met de juiste pruik en make-up kom je een heel eind…

 

8. Bloederig pak

Je kunt natuurlijk ook een net pak dragen dat vol rode bloedspetters zit. Wat ze ook zeggen, jij hebt vandaag gewoon je pak gedragen.

 

Heb jij een Halloween feest op het werk dit jaar? Zo ja, wat trek jij dan aan?

 

Groetjes,

Aileen

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge