Armie Hammer laat zien dat pakken niet saai zijn

Na de artikelen over damespakken zou je bijna denken dat ik de heren ben vergeten. Nee, zeker niet! Het is weer eens tijd voor wat herenpakken inspiratie. Om out of the box te denken. Eén van de mannen die dit regelmatig doet is de Amerikaanse acteur Armie Hammer. Iedere keer weer bedenkt hij een nieuwe, creatieve combinatie waardoor het er nét even anders uitziet. Geen standaard blauwe of zwarte pakken met witte overhemden voor deze man. Nee, want het kan ook anders. Armie Hammer laat zien dat pakken niet saai zijn.

 

Gebreide stropdas

Eén van zijn meest opvallende accessoires zijn de stropdassen. Geen basics voor Hammer. Nee, hij draagt vaak een gebreide versie of eentje met een vrolijke print. Of het nu met een effen pak is of met een print, zolang de das qua kleur erbij past staat het heel chique. En toch is het nét even wat anders.

 

Met polo

Maar van alle pakkencombinaties staat hij toch wel het meeste bekend om de polo onder het colbert. Je zou het zelf misschien niet zo snel doen, maar hij draagt zijn pakken regelmatig op deze manier. Het is wat meer casual dan een overhemd, maar ook netter dan een T-shirt. Eigenlijk zit het er een beetje tussenin.

 

Polo in dezelfde kleur

Vind je het lastig om de juiste polo te dragen in combinatie met je pak? Kies dan gewoon voor een polo in dezelfde kleur. Zo ziet het geheel er netjes uit en lijkt het op afstand ook net alsof je een overhemd aan hebt.

 

Met bijpassende bloem

Het leuke aan Hammer is dat hij ook durft te spelen met verschillende accessoires. Zo draagt hij op bovenstaande foto weer een polo, alleen heeft hij deze nu gecombineerd met een bloem als broche in dezelfde kleur. Dit kleine detail maakt zijn pak meteen een stuk vrolijker om te zien. Zeker met de getippelde pochet vind ik het geheel er heel leuk uitzien. Netjes, maar niet stijf.

 

Een vrolijk T-shirt

Denk jij dat die bloem een leuk, vrolijk detail was? Welnee, het kan nog veel vrolijker. Hammer is namelijk ook niet vies van een bloemenprintje onder zijn pak. Of het nu een T-shirt is of een overhemd, het maakt hem meer benaderbaar. Het is ook een goede manier om een donker, basic pak wat vrolijker te maken.

 

 

De coltrui

Tenslotte draagt de acteur ook regelmatig zijn pakken in combinatie met een coltrui. Weer niet standaard maar wél heel leuk om te zien. Hoewel een coltrui met een broek er snel casual uitziet, kan een colbert in dit geval een groot verschil maken. Ik vind het ook veel chiquer staan dan een overhemd.

Kortom: genoeg creatieve manieren om je pak te dragen!

 

Groetjes,

Aileen

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge