Een boxer die je overhemd op zijn plaats houdt

Hoe houd jij je overhemd netjes in je broek? Het is zo iets simpels, en toch is het lastig. In 2017 schreef ik al eens een artikel met tips, maar er komen langzamerhand ook steeds meer producten op de markt die je met de opkruipende overhemden ellende kunnen helpen. Zo is er bijvoorbeeld de T-holder, een systeem waarmee je door middel van een soort omgekeerde jarretel je overhemd op zijn plaats houdt. En recent zag ik op Facebook ineens een video voorbij komen over een nieuwe uitvinding, de Trucked Trunks. Dit is eigenlijk een boxer die je overhemd op zijn plaats houdt. Maar hoe zit dat precies?

 

Simpel en praktisch

Waar je bij de T-holder moest gaan werken met een extra accessoire hebben ze het bij de Trucked Trunks iets praktischer aangepakt. Ze hebben de boxer, een item dat heren toch dagelijks dragen, aangepast. In onderstaande video zie je hoe het werkt. Geen zin om te kijken? Lees dan onder de video even verder.

 

 

Op onderstaande foto’s kun je nog eens stap voor stap zien hoe de Trucked Trunks werken.

Oké, het is dus eigenlijk een boxer met een stukje extra stof er overheen. Je stopt je overhemd tussen de twee lagen stof in. Vervolgens maak je het overhemd door middel van het knoopsgat aan de voorkant van de boxer vast. Zo blijft het overhemd aan de voorkant netjes op zijn plaats. Om te zorgen dat hij ook niet aan de zijkant of achterkant gaat opkruipen hebben ze aan de binnenkant van de tailleband rubberen nopjes gemaakt.

 

Is het écht handig?

Eén van de eerste dingen waar ik aan dacht toen ik dit product voorbij zag komen is waarom het alleen voor mannen is gemaakt. Het probleem van een opkruipende blouse kennen vrouwen namelijk ook. Aan de andere kant zou je deze boxer als vrouw natuurlijk ook kunnen dragen. Alleen is er dan wel een kans dat hij iets minder goed aansluit omdat vrouwen over het algemeen wat meer rondingen op de heupen en billen hebben. Maar voor heren denk ik dat dit sowieso echt een goede uitvinding is. De Trucked Trunks vervangen namelijk je normale boxers en dat maakt het wel zo makkelijk. Mits het lekker zit natuurlijk.

Het enige grote nadeel is wat mij betreft de verkrijgbaarheid. Je kunt ze alleen online bestellen en daardoor niet even ergens in de winkel bekijken voordat je ze koopt. De prijs van één boxer is met omgerekend €21 wel wat hoog, maar in mijn optiek niet bizar duur. Hoe meer boxers je koopt, hoe goedkoper ze worden. Zo betaal je €39 voor 2, €56 voor 3 en €80 voor 5 boxers. Bij 5 boxers betaal je omgerekend dus €16 per boxer. Daarnaast heb je te maken met verzendkosten. Vanaf €76 betaal je geen kosten voor de verzending naar Nederland, dus je zult er meteen 5 moeten bestellen om ze gratis thuis te ontvangen. Bestel je voor minder dan €76? Dan betaal je zo’n €14 aan verzendkosten. Let op: je hebt daarnaast ook nog te maken met invoerkosten.

 

Conclusie

Zoals je al hebt kunnen lezen ben ik best enthousiast over de Trucked Trunks. Ik vind het een goede uitvinding en hoop dat het uiteindelijk ook in de Nederlandse winkels komt te liggen. En natuurlijk dat ze gaan uitbreiden met hun assortiment zodat ook de dames hier gebruik van kunnen gaan maken. Lijkt mij in ieder geval heel fijn.

 

Wat denk jij van de Trucked Trunks? Zal het helpen om je overhemd op zijn plaats te houden? En zal jij zo iets dragen? Laat je reactie hier onder achter in een comment.

 

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge