Camouflageprint voor heren op het werk

In verband met mijn blog ontvang ik vrijwel dagelijks persberichten over nieuwe merken en collecties. Zo af en toe zit er iets tussen wat opvalt, waardoor ik meteen ben getriggerd. Een paar dagen geleden had ik zo een moment toen ik in eens zakelijke herenkleding voorbij zag komen met camouflageprint. Eehhh…. camouflageprint voor heren op het werk?

 

Zakelijke camouflageprint

Het gaat hierbij om de nieuwe lente en zomercollectie van Strellson.

Camouflageprint voor heren op het werk

Camouflageprint voor heren op het werk

Camouflageprint voor heren op het werk

De collectie is ontworpen voor de man die houdt van een eigen, smaakvolle kledingstijl die ook functioneel is. Zo wordt de collectie omschreven en gezien de foto’s kan ik mij daar helemaal in vinden. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de camouflageprint gebruikt wordt om een wat stoerdere, nonchalante uitstraling te creëren.

Ik heb zelf nog niet eerder deze print teruggezien in deze stijl en ben er echt fan van. Het biedt mannen de mogelijkheid om zakelijke kleding op hun eigen manier te dragen. Op de eerste foto kun je goed zien wat de mogelijkheden zijn wanneer het gaat om de camouflageprint. Je kunt het als overhemd netjes combineren met een pantalon, formeel dragen als stropdas met een pak, of juist iets meer casual als jas in combinatie met een overhemd en pantalon.

Vind je een volledige werkdag met camouflageprint toch wat ver gaan, maar wil je het wel eens uitproberen? Strellson verkoopt ook een sjaal met deze print. Deze zie je niet op de foto’s, maar wordt wel verkocht in de webshop.

Blauwe camouflageprint

Voor de mannen die graag wat kleur willen toevoegen aan hun zakelijke outfit is er ook een jas met blauwe camouflageprint. Persoonlijk zou ik eerder kiezen voor de donkere print omdat dit iets netter overkomt. Kijk, en oordeel zelf.

Camouflageprint voor heren op het werk

Camouflageprint voor heren op het werk

Camouflageprint zakelijk dragen

Wil je graag camouflageprint op het werk dragen? Dan kan ik je de volgende tips meegeven;

  • Zorg ervoor dat je naast de camouflageprint geen andere prints gebruikt. Je kunt het beste één print dragen en deze combineren met kleding in effen, bijpassende kleuren.
  • Wil je er zo netjes mogelijk uitzien? Kies dan voor klassieke kledingstukken. De middelste man op de eerste foto is een goed voorbeeld. Hij draagt een stropdas met camouflageprint en combineert dit met een klassiek pak. Op die manier blijft het een detail en zie je er voor de rest netjes uit.

Mocht je de camouflageprint achteraf toch niet gepast vinden voor op het werk, dan kun je het altijd nog privé dragen. Dat is dan wel weer handig aan deze print.

 

De collectie van Strellson is onder andere te kopen via Strellson.nl en de Bijenkorf. Een klein deel van de Strellson collectie is ook te koop via Zalando en Wehkamp.

Groetjes,

Aileen

 

Bron foto’s: Strellson. Dit artikel bevat een affiliate links, lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge