ChrisCollection: op maat gemaakte én betaalbare, zakelijke kleding

Soms kom ik wel eens van die concepten tegen die mij meteen aanspreken. Waarvan ik meteen denk: daar moet ik meer van weten want dat is écht iets voor Prettybusiness. Een paar weken geleden had ik zo’n moment. Ik scrolde langs mijn tijdlijn op LinkedIn en zag in eens staan dat Chris Decnop op maat gemaakte winterjassen levert. Say what? Maatpakken kende ik, jurken op maat ook, maar winterjassen? Ik sprak met hem en vandaag is het ook tijd om jou kennis te laten maken met ChrisCollection: op maat gemaakte én betaalbare, zakelijke kleding.

 

Chris Decnop

De eerste keer dat ik Chris sprak was via de telefoon. Ik wist dat hij zakelijke maatkleding voor heren en dames maakte, maar was vooral getriggerd door het feit dat hij dit nu ook deed met winterjassen. Ik bedoel, het klinkt heel vanzelfsprekend. Waarom zou je een net pak op maat laten maken, maar vervolgens geen nette jas om hier overheen te dragen? Bij Chris kan het dus beiden en zijn passie voor het werk is hoorbaar aan de telefoon. Zelfs zonder hem te zien spat het er van af.

ChrisCollection: op maat gemaakte én betaalbare, zakelijke kleding

 

We spreken af op mijn kantoor en al bij de eerste handdruk zie ik direct zijn energieke uitstraling. Hij vertelde mij over zijn opleiding aan de hotelschool, zijn werkervaring in deze branche en hoe hij daarna werkzaam was in de cosmetica. Hij was toen al bezig met hoe hij mensen mooier kon maken. 

Enkele jaren geleden begon hij naast zijn baan met ChrisCollection. Hiermee wilde hij zakelijke, op maat gemaakte kleding betaalbaar en toegankelijk maken. Dat betekent dat je een pak kunt laten maken vanaf 299 euro en een overhemd vanaf 109 euro. Maar zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit.

 

De formule

Mijn vraag was natuurlijk als eerste hoe dit mogelijk kon zijn. Ik bedoel, maatkleding kost vaak veel geld. Maar Chris heeft een duidelijke formule. Zo heeft hij geen personeel in dienst, geen kantoor en laat hij de kleding in Thailand maken. Daardoor bespaard hij veel geld en dit zorgt ervoor dat hij zijn kleding voor een lage prijs kan aanbieden. Natuurlijk bleef ik kritisch doorvragen. Wordt deze kleding dan onder slechte omstandigheden gemaakt? Nee, Chris kent de mensen die zijn kleding maken zelfs persoonlijk en weet dus waar het vandaan komt.

ChrisCollection: op maat gemaakte én betaalbare, zakelijke kleding

Tijdens het gesprek laat ik de kledingstukken door mijn handen gaan en ik ben onder de indruk. Wat een goeie zet om dit op de markt te brengen in Nederland. Je hoort altijd verhalen van mensen die zeggen dat je op vakantie moet naar Thailand voor betaalbare, op maat gemaakte kleding. Maar dat hoeft dus helemaal niet.

Chris komt gewoon bij je thuis of op kantoor. Hij meet je op en neemt alle details van het kledingstuk met je door. Je kunt kiezen uit veel verschillende stoffen, voeringen en je kunt zelfs je initialen in je kleding laten zetten. Ja hoor, alles kan.

 

ChrisCollection: op maat gemaakte én betaalbare, zakelijke kleding

Inmiddels is mijn zakelijke winterjas in de maak en ik ben heel erg benieuwd. Wat zeg ik? Ik kan haast niet wachten op het eindresultaat! Zodra deze is geleverd zal ik hem op mijn blog aan je laten zien.

 

Wil je meer weten over ChrisCollection? Voor jezelf of een kledingstuk cadeau geven aan iemand anders? Dat kan, ze verkopen ook cadeaubonnen namelijk. Check voor meer informatie de website Chriscollection.nl.

 

Groetjes,

Aileen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ChrisCollection

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge