Damespakken inspiratie

Pakken zijn voor veel mensen een verplichte outfit voor op het werk. Je moét een pak aan en soms moét je er zelfs een bepaald sjaaltje bij dragen. In sommige gevallen heb je helemaal geen keuze en draag je een pak van het bedrijf waarbij aan elk detail is gedacht zodat iedereen er precies hetzelfde uitziet. Saai, toch? Vandaag laat ik aan de hand van verschillende Instagram foto’s zien hoe je met kleine, simpele details je pak nét iets anders kunt dragen. Kortom: tijd voor damespakken inspiratie!

Tip, voordat je verder gaat lezen: de afbeelden in dit artikel zijn direct gelinkt aan Instagram. Als je de afbeeldingen niet kunt zien dan raad ik je aan om de pagina opnieuw te laden.

 

1. Matchende nagellak

 

 

Wil jij jouw pak extra chique dragen? Kies dan voor matchende nagellak. Het is misschien even zoeken naar de juiste tint maar dan weet jij in ieder geval zeker dat je er netjes en compleet gestyled uitziet. En mocht je nu denken dat jouw zwarte pak met witte blouse écht te saai is om matchende nagellak bij te dragen, check dan even foto hier boven. Ik denk niet dat de nagellak echt zo hagelwit is als de blouse maar het komt zeker dicht in de buurt. En hoe gaaf staat dat?

 

2. Grote ketting

Als je mijn blog al wat langer volgt dan weet je dat ik fan ben van grote kettingen. Ze kunnen je outfit in één keer opvrolijken en een goede ketting kun je ook nog eens eindeloos combineren. Dit is vooral erg handig als je jouw pak een beetje saai vindt. Draag er een mooie, grove ketting bij en je ziet er meteen heel anders uit. Super handig! Tip: check wel eerst even of jouw werkgever een bepaalde dresscode hanteert. Bij sommige bedrijven zijn opzichtige sieraden uit den boze.

 

3. Strik

 

The Queen 👑 #merylstreep #queenofcinema #womansuit #beautiful

Een foto die is geplaatst door Sophisticated Ladies (@sophisticated_ladiesbr) op

Heb jij geen grote, opvallende ketting in huis maar wil je wel iets om je hals dragen? Knoop dan jouw blouse wat hoger op, wikkel een lint onder je boord door en strik hem aan de voorkant. Op bovenstaande foto kun je zien hoe Meryl Streep haar blouse op dezelfde manier droeg tijdens een gala. Het is een hele simpele en goedkope manier om jouw pak te personaliseren. En persoonlijk vind ik het ook nog super leuk staan!

 

Draag jij wel eens een pak? En zo ja, hoe personaliseer jij deze?

 

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge