De leukste mantelpakjes voor de kerstborrel

Je bent er op dit moment waarschijnlijk nog niet zo mee bezig, maar over een maand gaat de agenda alweer vollopen met kerstborrels. Je kunt ervoor kiezen om met een subtiel accent jezelf feestelijk te kleden. Maar als je dit jaar op het werk even goed wilt uitpakken, dan kun je ook een compleet kerstkostuum aanschaffen. En dan zeg ik niet dat je jezelf meteen als de kerstvrouw moet kleden. Nee, je kunt het op een opvallende en toch stijlvolle manier doen. Door bijvoorbeeld een leuk mantelpakje. In dit artikel laat ik je de leukste zien.

 

Vrolijke mantelpakjes

Houd je van een beetje gekke, opvallende print? Dan kun je een mantelpakje kopen met een kerstprint. Combineer hem met een effen shirt en schoenen, zodat het geheel niet te druk wordt. Probeer ook je make-up een beetje rustig te houden. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte eyeliner en een mooie, rode lippenstift. Zo past je make-up mooi bij het geheel en is het ondertussen ook nog stijlvol.

 

De leukste kerstpakken én mantelpakjes voor op het werkSantababe, €64,95 via Opposuits

De leukste kerstpakken én mantelpakjes voor op het werkChristmiss, €64,95 via Opposuits

De leukste kerstpakken én mantelpakjes voor op het werkMiss Rudolph, €64,95 via Opposuits

De leukste kerstpakken én mantelpakjes voor op het werkWinter Woman, €64,95 via Opposuits

De leukste kerstpakken én mantelpakjes voor op het werkNordic Noelle, €64,95 via Opposuits

 

Stijlvolle kerstpakjes 

Ik kan mij voorstellen dat je al die drukke kerstprints wat heftig vindt. Een mantelpakje in een effen kleur of met een subtiele print is dan een goed alternatief. Het voordeel van deze pakjes is dat je iets meer los kunt gaan met bijvoorbeeld je make-up of opvallende sieraden. Daarnaast kun je de items los van elkaar bijvoorbeeld ook op een doordeweekse dag op kantoor dragen.

De leukste kerstpakken én mantelpakjes voor op het werkLumberjackie, €64,95 via Opposuits

De leukste kerstpakken én mantelpakjes voor op het werkRed Ruby, €64,95 via Opposuits

Matchende pakken 

Heb je een mannelijke collega waar je goed mee klikt, en wil je samen in een bijpassend pak komen? Of werk je met je partner binnen hetzelfde bedrijf? Alle mantelpakjes uit dit artikel zijn ook verkrijgbaar als herenpakken, met een pantalon en bijpassende stropdas. Deze zijn te koop vanaf €74,95.

 

Helaas is mijn kledingmaat nét even iets te groot voor de pakken van Opposuits. Anders had ik tijdens kerst zeker in zo’n outfit gelopen. Maar ik vind ze zo leuk, dat ik het gewoon even met jou wilde delen. Ik heb trouwens ook al aan Opposuits gevraagd of ze deze pakjes in grotere maten willen maken. Ze gaven aan dat ze hier naar zouden kijken. Dus wellicht dat ik ze volgend jaar ook kan dragen. Tot die tijd doe ik het nog even met mijn donkerblauwe overhemd van Opposuits. Iets minder kerstig, maar hij is wel heel fijn.

Wat vind jij van deze mantelpakjes? Zou jij ze tijdens de kerstborrel dragen?

 

Groetjes,

Aileen

 

*Dit artikel bevat affiliate links. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge