De leukste merken voor accessoires op het werk

Afgelopen maandag was ik voor Prettybusiness bij de ModeFabriek. Dit is hét event voor merken om hun collecties te laten zien aan onder anderen winkeliers. Maar daarnaast komen er ook stylisten, bloggers en andere mensen die voor hun werk zich bezig houden met mode. Via mijn PR bureau ontving ik een uitnodiging voor dit grote event. Ik heb mijzelf de volledig maandagmiddag laten onderdompelen in de wereld van mode en talloze merken bekeken. In dit artikel laat ik jou de leukste merken voor accessoires op het werk zien.

Henry London

 

Momenteel zijn rustige, klassieke horloges helemaal hip en daar ben ik blij mee. In mijn ogen is een basic maar toch chique horloge een mooie aanvulling bij je zakelijke outfit. Het was dan ook niet vreemd dat mijn ogen al snel op de collectie van Henry London vielen. Ik zag prachtige, tijdloze en elegante horloges op de display staan en was meteen verkocht.
Het leuke aan deze collectie is dat er horloges zijn voor dames, heren én unisex. Maar om eerlijk te zijn vind ik ze vrijwel allemaal geschikt voor zowel dames als heren. Ze stralen klasse uit zonder daarbij de nadruk te leggen op een stoere of juiste vrouwelijke uitstraling. Dat vind ik mooi.

 

 

Maar eigenlijk was er één ding dat mij het meeste opviel toen ik langs de stand liep en dat is bovenstaande blikje. Het ziet er zo retro en luxe uit. Wat zou dit zijn?

Ik heb mij laten vertellen dat dit setje (t.w.v. €15) wordt verkocht om de Henry London horloges te onderhouden. Om ze extra stevig te maken hebben deze modellen geen glas ter bescherming bij de wijzerplaat maar zijn ze gemaakt van stevig kunststof. Met dit setje kun je het kunststof goed onderhouden en eventuele krassen wegwerken. Super handig! Dat het kunststof was zag je trouwens niet.

Henry London is online o.a. te koop bij TheLittleGreenbag en Bol.

 

 

Blush

Het merk Blush ken je misschien al. Het bestaat al een aantal jaren en ik ben zelf inmiddels ook in het bezit van een sieraad van dit merk. Bij de ModeFabriek zag ik deze prachtige collectie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een mooi vind. De sieraden zijn klassiek en subtiel. Het zijn elegante basics voor de werkende vrouw.

Op het event was de belichting bij veel displays en rekken helaas niet al te best. Dat was niet alleen bij dit merk, maar bijna overal een probleem. Ik heb mijn best gedaan om de sieraden zo mooi als mogelijk te fotograferen maar ik kan je zeggen dat ze nog veel mooier waren dan op de foto. Zeker de moeite waard om eens een keer in het echt te bekijken.

Online kun je de sieraden van het merk Blush o.a. kopen bij Bol en Bouman online.

 

 

Rocco Barocco

Op het gebied van tassen heb ik ook veel mooie merken gezien. De tassen van RoccoBarocco was daar één van. Ik kende het merk nog helemaal niet maar met behulp van mijn vriend Google kwam ik er achter dat de tassen in Nederland bij verschillen webshops worden verkocht. Het oranje model op de bovenste foto is mijn persoonlijke favoriet. De kleur komt door de belichting helaas iets minder mooi naar voren maar hij is echt prachtig.

De tassen van Rocco Barocco kun je o.a. kopen via shopalike.nl.

 

 

Pauls Boutique

En als laatste de tassen van Pauls Boutique. Dit merk heb ik leren kennen door V&D, die inmiddels helaas niet meer bestaat. Maar het was die winkel waar ik mijn liefde voor dit merk heb ontwikkeld. Pauls Boutique is een merk met een enorm groot aanbod in betaalbare tassen en portemonnees.

 

Het fijne aan dit merk is dat de tassen vrijwel allemaal lekker praktisch zijn. Ze zijn netjes afgesloten met ritsen, de modellen zijn klassiek en de kleuren veelal basic. Maar niet saai, dat zeker niet. Door het grote aanbod zit er voor ieder zijn smaak wel een perfecte (werk) tas tussen. What can i say? I love it!

De collectie van Pauls Boutique is o.a. te koop bij TheLittleGreenBag en Bol.

 

Conclusie

De ModeFabriek was voor mij een zeer geslaagd event. Ik heb zo enorm veel gezien dat ik heb besloten om mijn favoriete merken op te splitsen in 2 artikelen; één over de accessoires en één over de kledingmerken. Aankomende maandag laat ik in een apart artikel mijn favoriete kledingmerken zien voor op het werk.

Fijn weekend alvast!

Groetjes,

Aileen

 

Dit artikel bevat een affiliate links, lees voor meer informatie mijn disclaimer.

6 reacties

  1. Mooie blog heb je, Aileen. Ik houd van goud! Wat ziet er het allemaal mooi en glinsterend uit die displays. Schiet meteen kopen kopen kopen, hebben hebben hebben, door m’n koppie, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge