De leukste Rumag quotes over werken

Oké, vandaag is het even tijd voor een luchtig artikel. Even lachen. Tenminste, als je van zwarte en sarcastische humor houdt. Ik moet namelijk eerlijk toegeven dat dit mijn favoriete soort humor is. Meestal hoe zwarter, hoe beter. Dat is ook meteen één van de redenen dat ik een enorme fan ben van Rumag. En daarom heb ik de leukste Rumag quotes over werken voor jou opgezocht.

 

Rumag?

Maar er is natuurlijk een kans dat de naam Rumag je helemaal niets zegt. Dit bedrijf is ooit begonnen door twee mannen die een blog waren gestart voor heren. Ze schreven veel over vrouwen en seks. Qua humor zat het een beetje over het randje. Alleen sloeg de blog niet echt aan omdat de teksten te lang waren. Daarom besloten ze op een bepaald moment om de quotes uit de teksten te delen op social media. Dit was het begin van hun succes. Ineens gingen allemaal mensen, en opvallend veel vrouwen, hun quotes delen.

Inmiddels hebben ze ruim 650.000 volgers op Facebook en ruim 800.000 op Instagram. Ze staan nu vooral bekend om hun quotes met puntjes tussen elk woord. Deze staan voor de liefhebbers trouwens ook op de T-shirts, kaarten, agenda’s en sweaters. Die ze verkopen ze namelijk in hun webshop. Dat is ook meteen hun verdienmodel. Persoonlijk ben ik zo’n grote Rumag fan, dat ik nog steeds geen keuze kan maken tussen alle producten met quotes. Ik vind ze namelijk vrijwel allemaal even leuk.

Een paar keer per week scrol ik even langs hun Facebookpagina om even te lachen. Gewoon, in m’n eentje. Maar vandaag wil ik jullie even laten meegenieten met de leukste Rumag quotes over werken.

 

 

Van alle Rumag quotes is bovenstaande toch wel mijn absolute favoriet. Hij was mij even ontschoten, maar toen een vriendin van mij hem laatst liet zien hebben we echt samen een paar minuten echt in een deuk gelegen. Ik vind het gewoon geweldig!

 

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete Rumag quote is. Laat het mij weten in een reactie hier onder.

 

Groetjes,

Aileen

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge