De plissérok zakelijk dragen

Misschien is het je al opgevallen maar de plissérok is op dit moment echt een trend geworden. Je ziet het klassieke model overal en ik ben er persoonlijk dol op. Het is tijdloos item en weer terug van weg geweest. Maar hoe kun je de plissérok zakelijk dragen? Ik ben op zoek gegaan naar leuke combinaties en laat jou er vandaag vier zien.

 

Chique met een blouse en pumps

Oké, dit is mijn persoonlijke favoriet. Een blouse en pumps, hoe kan het ook anders? De plissérok is al een klassiek item, maar door de blouse in de rok te dragen ziet het geheel er nog veel netter uit. Zeker met een paar pumps eronder kun je na het werk zo door naar een etentje. Chique en tijdloos, ik houd ervan!

 

Casual met gympen en trui

Juist omdat het zo’n klassieke rok is kun je hem ook heel makkelijk met casual items combineren zonder dat het er ineens heel casual uitziet. Door hem te combineren met een dunne trui en nette gympen creëer je een nonchalante uitstraling. Let wel op dat de trui niet te dik of te wijd valt, anders kan het geheel er alsnog slonzig uit gaan zien.

 

Ladylike met high heels en panty

Misschien iets te warm voor momenteel, maar een panty is de ideale manier om deze luchtige rok nog net even iets langer door te dragen. Prima voor het najaar, zeker wanneer je er een paar enkellaarsjes en een dunne trui bij draagt.

 

Met riem en loafers

Ben je geen fan van hoge hakken en vind je gympen nét even te casual? Dan zijn loafers dé ideale schoenen om onder de plissérok te dragen. Zowel de rok als de schoenen hebben een klassieke uitstraling en dat maakt het een ideale combinatie voor op het werk. Met een riem in de taille ziet het geheel er extra elegant en vrouwelijk uit.

 

Draag jij ook wel eens een plissérok op het werk? Zo ja, hoe combineer jij deze?

 

Groetjes,

Aileen en Ellen

Ellen Lageveen

2 reacties

  1. Beeldschoon staan die rokken bij de dames, de laatste rok is prachtig van kleur en glans. Ik durf mij niet meer te wagen aan een plissé rok, het benadrukt toch teveel mijn buikje. (sinds mijn borstverkleining jaren geleden, overigens nog heel blij mee, merk ik dat ik optisch meer taille en buik heb gekregen. De plastisch chirurg had dat ook al verteld) Dus als je minder boezem hebt, dan lijkt de rest alweer snel wat dikker.
    Babs onlangs geplaatst…Als ik mocht kiezen dan was ik…My Profile

  2. Vind de plisseerok erg leuk! Maar per figuur en rok verschillend of die wel of niet staat. Heb jij nog tips in merken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge