Dit is de dresscode van Kim Kardashian’s personeel

De Kardashians staan bekend om hun liefde voor kleding en cosmetica. Maar het blijft niet alleen bij de uitstraling van de familieleden. Tijdens een recent interview vertelde Kim Kardashian dat haar personeel een dresscode heeft. En daar zit een interessante gedachte achter…

Dit is de dresscode van Kim Kardashian's personeel
Foto:  Priscilla Du Preez – Unsplash

De dresscode van Kim Kardashian’s personeel

Het onderwerp kwam aan bod tijdens de IRL-podcast van Angie Martinez. Gedurende het gesprek gaf Martinez aan dat de kleding van Kim Kardashians personeel op elkaar is afgestemd. Ze vroeg of dat met opzet was gedaan.

Dat bleek inderdaad geen toeval te zijn. ‘Absoluut. Ik heb uniformen. Het is niet zoals “hé, dit is je uniform”. Het zijn alleen kleurenpaletten.’ De reality ster vertelt dat ze een handboek heeft waarin de dresscode staat omschreven. Het personeel mag kiezen uit de kleuren grijs, heidegrijs, zwart, marineblauw, wit, crème en khaki. Daaraan voegt ze toe dat eigenlijk alle natuurlijke tinten zijn toegestaan, zolang er maar geen sprake is van color-blocking (contrasterende kleuren bij elkaar).

Wie Kim Kardashian volgt weet dat haar interieur zeer minimalistisch is en ook enkel bestaat uit natuurlijke tinten. Dit was dan ook aanleiding om de dresscode in te voeren.

 ‘Mijn huis is zo zen, dus ik vroeg hoe iedereen erover dacht. Iedereen zei eigenlijk: “Dat zou ons leven zo gemakkelijk maken”. ‘Toen iedereen eenmaal aan boord was en dacht dat het gemakkelijker voor hen zou zijn, dacht ik: Ja laten we dit doen.’

@jennerkardashain Kim talking about the staff “uniform” at her office.. love the idea of the wear your own outfit on your birthday😂 .. #kimkardashian #angiemartinez #kimkardashianinterview #foryoupage #skims #skkn #skknbykim #kimkardashianoffice #kardashians #fyp #karjenners #foryou #kimberlykardashian ♬ original sound – 𝐊𝐉

Ze voegt eraan toe dat ze een dag wil invoeren waarbij het personeel zelf mag bepalen wat zij dragen. Kardashian zegt dat dit bijvoorbeeld de verjaardag van de medewerker zou kunnen zijn.

 

Kardashian weet wat ze wil

Ik sta er niet van te kijken dat Kim Kardashian een dresscode heeft voor haar personeel. Dit past echt bij haar. Ze heeft het alleen anders aangepakt dan de meeste bedrijven zouden doen. Doorgaans is een dresscode namelijk gericht op de buitenwereld. Het personeel moet voor de klant een bepaalde uitstraling hebben. In dit geval zijn de rollen omgedraaid: het personeel kleedt zich voor Kim. Zij wil zich omgeven met zoveel mogelijk natuurlijke tinten en daar is het personeel een onderdeel van. En waarom ook niet? In haar rol is ze zowel werkgever als klant.

Ik begrijp wel dat deze richtlijnen het werk van het personeel makkelijker maakt. Ze hoeven in de ochtend niet lang na te denken over hun kleding. Het fijne van Kim Kardashian is dat ze ook nog een eigen kledinglijn (SKIMS) heeft dat volledig bestaat uit natuurlijke tinten. Voor het personeel betekent dit dat ze niet hoeven te zoeken naar kleding. Waarschijnlijk loopt het grootste deel gewoon in de SKIMS, dat is wel zo makkelijk.

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge