Domino’s bezorgers rijden in een superhelden pak

Voor de bedrijven die maaltijden bezorgen is het tegenwoordig een concurrerende markt. Hoe zorg je er dan voor dat je opvalt? Bij Domino’s hebben ze daar iets origineels op bedacht. De Domino’s bezorgers rijden deze week in een superhelden pak. En dat is toch wel een bijzondere outfit…

bezorgers rijden in een superhelden pak
Foto’s: José Glas Corporate Fashion

De pakken worden twee keer per jaar gedragen tijdens de speciale Stuntweken. Tijdens deze weken betalen de klanten 3,99 euro voor een pizza bij de Amerikaanse restaurantketen. En om hier aandacht voor te vragen mogen de bezorgers een superhelden pak dragen. Met nadruk op mogen, want het is niet verplicht. 

bezorgers rijden in een superhelden pak
Afbeelding: José Glas Corporate Fashion/ Domino’s

Domino’s bezorgers rijden in een superhelden pak

Volgens Marianne Kemps, head of corporate communications bij Domino’s, heerst er tijdens de Stuntweken een feeststemming. 

”Dit is niet alleen een feestje voor klanten, maar ook zeker een feestje voor de winkels. Het is dan extra druk, er heerst echt een feeststemming en een groot saamhorigheidsgevoel: “one team, one goal”. Vele Domino’s collega’s zeggen dan ook dat de Stuntweek één van de leukste weken van het jaar is. Collega’s gaan de straat op in opvallende outfits, en zijn ze echt de superhelden van de winkels. De winkels worden versierd. Kortom: een hele week een echte happening waar de Domino’s spirit vanaf straalt.”

De pakken zijn een groot contrast met de effen blauwe jacks die de bezorgers normaal dragen. Het ziet er wellicht een beetje gek uit, maar dat vind ik juist leuk. Zeker voor een land waarin ‘doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’ het motto is, is dit een gedurfd concept. Maar opvallen, dat doen ze zeker. En dat is ook precies het doel. 

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge