Een joggingbroek met zijstreep op het werk

In eens was de trend daar: de joggingbroek met een streep aan de zijkant. En ze duiken overal op. Ik zag een paar weken geleden zelfs deze broek hangen bij de Steps. Dit is toch wel één van de winkels waar ik vaak mijn zakelijke kleding koop omdat ze juist zo netjes zijn. Dus als zij het verkopen, dan is het ook wel echt een trend bedacht ik mij. Maar hoe is het om een joggingbroek met zijstreep op het werk te dragen? Kan je dat wel een beetje netjes combineren? Of blijft een sportbroek….gewoon een sportbroek? Ik ben op zoek gegaan naar stijlvolle outfits met deze wat minder stijlvolle broek.

 

Met basic zwarte blouse


De eerste semi-zakelijke outfit die ik zag met deze broek is van Lee Taylor, de bloggende advocate waar ik eerder een artikel over heb geschreven. Zij combineert deze trendy broek met een effen, zwarte blouse en bijpassende riem in de taille. Ondanks ik de broek zelf niet zo snel zou dragen vind ik dit wel een hele mooie combinatie.

 

Coltrui en pumps

 


Ik weet niet of ik deze outfit direct zakelijk durf te noemen, maar de pumps en coltrui maken het in ieder geval een stuk minder sportief. Eerder vrouwelijk. En nog een voordeel: door de strepen op de broek, de zwarte coltrui en de hoge hakken toon je meteen een stuk langer én slanker.

 

Dubbel streep


En natuurlijk, je kunt de streep ook doortrekken naar de rest van je outfit. Op bovenstaande foto zie je hoe deze dame de sportieve broek combineerde met een klassieke blouse met ruche in het zwart en wit. Het valt wel een beetje op, maar zo maak je het geheel wel meteen iets netter. Zeker als je de sneakers inruilt voor een paar nette loafers of pumps.

 

Vrouwelijke top 

 

 

Oh, wat vind ik deze combinatie prachtig. De paarse top zou ik zelf niet zo snel uitzoeken om te dragen boven de broek, maar op de één of andere manier staat hij wel geweldig. Door hem in de broek te dragen worden de vrouwelijke vormen geaccentueerd en met de bijpassende lippenstift is het plaatje compleet. Love it!

 

Zou jij deze broek op het werk dragen? En zo ja, hoe combineer jij dit dan? Laat je reactie achter in een comment hier onder.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

 

4 reacties

  1. Toen ik de kop vn het artikel las dacht ik direct: die wil ik hebben! Comfortabel en het maakt je optisch langer en slanker. Ik hou van joggingbroeken, ik ben zo blij als ik mijn spijkerbroek of andere strakke broek weer uit kan doen. Ik draag thuis vaak een joggingbroek, maar als ik naar de winkel ga dan kleed ik mij meestal wel om. Met deze broek kan je heel stylish (bedankt voor de voorbeelden) gekleed gaan, mooi!
    Babs onlangs geplaatst…Etos Botanical Boost Rosemary & Fig Shower Foam- ReviewMy Profile

  2. Styleitwithtrix met de coltrui met pumps vind ik wel erg gaaf. De rest vind ik persoonlijk niet zo… misschien juist omdat de coltrui en de pumps het ‘m doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge