Het eikeltjes huispak van Jesse Klaver

Nu de gesprekken over de formatie muurvast lijken te zitten, is er weinig nieuws te melden over de Tweede Kamer. Hoewel, tot het moment dat de vrouw van onze GroenLinks voorzitter deze week ineens een grappige foto plaatste op haar Instagram account. Ineens zag Nederland het eikeltjes huispak van Jesse Klaver. Jawel, de beste man had het blauwe pak ingeruild voor een huispak. En het is nationaal nieuws…

 

Jesse Klaver op de bank

Mocht het je zijn ontgaan, hier onder kun je de foto en de bijbehorende tekst van Jolein Klaver bekijken.

 

Ik vind het fijn om te zien. Wat moet het heerlijk zijn om na die lange dagen van onderhandelingen en discussies thuis te komen, je huispak aan te trekken en lekker met je vrouw voor de televisie aardbeien met slagroom te eten. Net zoals andere mensen. Het verschil is alleen dat wij op het werk er publiekelijk voor uit kunnen komen, terwijl de politicus op het werk met een strak gezicht de media te woord mag staan over de onderhandelingen. Maar ja, hij doet dat dus ook gewoon. En ik schat zo in dat dit niet vaak gebeurt en Jolein er daarom een foto van heeft gemaakt. Manlief zit eindelijk weer eens op de bank en zij kan er van genieten.

 

Het huispak met eikeltjes

Nu de populaire politicus zijn driedelige pak heeft ingeruild voor een komisch huispak wil iedereen weten waar hij deze heeft gekocht. Nu hoef je daar ook niet zo lang naar te zoeken. Het Amsterdamse bedrijf Snurk Bedding verkoopt de huispakken en springt uiteraard meteen in op alle commotie die is ontstaan rondom het pak.

 

Yup. Hij is van ons..! Helaas uitverkocht. Vorige collectie.. Moeten we hem opnieuw gaan maken?? #eikeltjespak #snurk

Een bericht gedeeld door SNURK For Horizontal Living (@snurkbedding) op

 

En Jesse Klaver zelf? Die zit er allemaal niet zo mee. Hij geeft bij zijn collega’s openlijk toe dat hij simpelweg houdt van huispakken en dat hij de trui zelfs wel eens draagt naar de bakker.

 

En ook Paul de Leeuw kan het eikeltjespak waarderen…

 

Is dit het nieuws?

Natuurlijk, het is komkommertijd en dan halen dit soort onderwerpen ineens het nieuws. Maar is het nieuw dat Klaver in een eikeltjes pak loopt? Niet echt. Afgelopen december poste hij nog een foto van zichzelf met gelakte nagels in het kader van de actie ‘Heel Holland lakt’  in zijn eikeltjes shirt. Toen was Nederland alleen niet zo onder de indruk…

 

 

 

Ik zou zelf het eikeltjespak niet zo snel kopen maar vind het wel erg leuk om te zien. Wat vind jij van het pak?

 

Groetjes,

Aileen

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge