Figuurtips & jezelf opmeten (i.s.m. Margriet)

In augustus vertelde ik jou hoe ik in het tijdschrift Margriet ben gekomen. In dit artikel liet ik ook een video zien die ik in samenwerking met dit tijdschrift heb gemaakt en inmiddels is te zien op Margriet.nl.

Wellicht heb je het al voorbij zien komen op mijn Facebook pagina maar er is daarna nog een tweede video voortgekomen uit deze samenwerking. Deze video kun je hier onder bekijken. Hierin vertel ik hoe jij er achter kunt komen welk figuurtype jij hebt en waar je dan het beste op kunt letten. Veel kijkplezier!

 

Wil je meer tips over welke kleding het beste bij jouw figuur past? Op de website van Margriet staan een aantal tips die afkomstig zijn uit mijn boek Strakke Rondingen.

 

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge