Grappige overhemden voor de kerstborrel

Vorige maand liet ik in een artikel de leukste kerst mantelpakjes zien. Vrij snel daarna kreeg ik van Opposuits de vraag of ik hun nieuwe kerst overhemden wilde testen. Na het zien van de preview was ik meteen weer enthousiast. Ja, dit is leuk! Deze week heb ik twee kerstoverhemden ontvangen én gedragen. Tijd om ze aan jou te laten zien en te vertellen hoe ze mij zijn bevallen.

 

De collectie

Grappige overhemden voor de kerstborrelGrappige overhemden voor de kerstborrel

De collectie bestaat in totaal uit zes overhemden. Drie overhemden hebben dezelfde print als de kerstpakken waar Opposuits bekend om staat, en de drie andere zijn qua print helemaal nieuw. Ze zijn allen wit en hebben een wat kleiner en subtielere print. Er is er eentje met groene kerstboompjes, eentje met rode cadeautjes en de laatste heeft een zwarte print met allemaal verschillende afbeeldingen.

 

Shirt The Rudolph

Omdat de overhemden zo verschillend zijn heb ik beide varianten getest. Als eerste droeg ik Shirt The Rudolph.

Grappige overhemden voor de kerstborrelGrappige overhemden voor de kerstborrel

Op het moment dat ik het overhemd aantrok vond ik hem leuker staan dan ik had verwacht. Ik had hem namelijk wat ‘gekker’ verwacht, maar dat vond ik uiteindelijk dus wel meevallen. Het grote nadeel was het materiaal. Dit overhemd heeft namelijk niet alleen dezelfde print als de pakken, maar lijkt ook van dezelfde stof te zijn gemaakt. En dat voelt toch best een beetje stug aan. Echt vervelend zit het zeker niet, maar comfortabel zou ik het ook niet willen noemen.

 

Shirt Christmas Trees

Grappige overhemden voor de kerstborrelGrappige overhemden voor de kerstborrel

Vervolgens testte ik het witte overhemd met de groene kerstboompjes, genaamd Shirt Christmas Trees. Dat was een groot verschil in vergelijking met Shirt The Rudolph. Niet alleen ziet hij er door de witte kleur er een stuk representatiever uit, de stof voelt ook totaal anders aan. Bij deze heb ik echt het gevoel dat ik een overhemd aan heb. Hij valt een stuk soepeler en voelt zachter aan.

 

Conclusie

Ik vind de overhemden erg leuk. Afgezien van het feit dat ik de witte een stuk prettiger vind zitten dan de blauwe, is hij ook meer geschikt om te dragen tijdens bijvoorbeeld de kerstborrel op het werk. De subtiele print zorgt ervoor dat je er representatief uitziet en de opdruk is niet meer dan een knipoog naar de feestdagen. Daar houd ik van.

Mocht je de overhemden te opvallend vinden, dan kun je er altijd nog een colbert of vest overheen dragen. Bovendien zou je de witte overhemden met de cadeautjes en de boompjes ook de rest van het jaar kunnen dragen. Ik denk niet dat het veel mensen zou opvallen dat deze gemaakt zijn voor de kerstdagen.

Waar ik ook heel erg blij van word, dat is de pasvorm. Ondanks dat dit overhemd gemaakt is voor heren, kun je hem als vrouw ook makkelijk dragen. De overhemden in dit artikel draag ik in maat 43/44 en vallen iets ruimer, maar niet zo wijd dat het totaal niet tailleert. Maar dat ben ik gewend van Opposuits, mijn effen blauwe overhemd valt precies hetzelfde.

Mocht je een overhemd willen kopen, je kunt ze aanschaffen via de Opposuits website en daar kosten ze €39,95 per stuk.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

 

*Dit artikel bevat één of meer producten die ik van een merk of bedrijf heb gekregen en affiliate links. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge