Hoe ik werd teruggepakt op mijn artikel

Het is weer een nieuwe week en dus tijd om te laten zien wat ik afgelopen week op kantoor heb gedragen. Zoals de titel al verklapt ben ik teruggepakt op een artikel dat ik heb geschreven. Dat ging op een nare manier, namelijk door middel van een ongeluk. Verder heb ik ook een paar updates over zaken die spelen rondom Prettybusiness.

 

Maandag 14 mei 2018

Hoe ik werd teruggepakt op mijn artikelBlouse Belloya (gekregen), pantalon Steps, schoenen Clarks (gekregen), parelketting onbekend

Als eerste zal ik wat updates vertellen. Kun jij je nog herinneren dat ik in maart op de radio te horen was? Destijds vroegen meerdere lezers of ik de opnames nog op mijn website zou plaatsen zodat het achteraf ook terug te luisteren zou zijn. Vanuit de radio werd aangegeven dat ik de opnames toegestuurd zou krijgen. Helaas is er iets mis gegaan en zijn de opnames verwijderd. Heel jammer, maar het is dus niet meer terug te luisteren.

 

Dinsdag 15 mei 2018

Hoe ik werd teruggepakt op mijn artikelBlouse Superstar, hemd Hunkemöller, pantalon Belloya (gekregen), pumps Taft, parelketting onbekend

Verder wilde ik jou ook nog even een update geven over het interview met Dyanne Beekman. Een maand geleden publiceerde ik een artikel over de collectie die zij met haar team had gemaakt voor het Spoorwegmuseum. Daarin gaf ik aan dat er nog een uitgebreid interview met Dyanne zal worden gepubliceerd op Prettybusiness. En geloof me, dat komt er ook. Alleen niet op korte termijn.

Ik heb de afgelopen periode veelvuldig contact met haar en haar medewerkers gehad. In verband met een aantal zaken die achter de schermen spelen is besloten om de publicatie nog even uit te stellen. Ik weet dat velen uitkeken naar het interview, dus sorry. Helaas kan ik er verder ook nog even niets over zeggen.

 

Woensdag 16 mei 2018

Hoe ik werd teruggepakt op mijn artikelOverhemd Venti, manchetknopen HemdvoorHem (beide gekregen), broek C&A, riem Steps, pumps Taft, oorbellen Swarovski

Heb je toevallig het artikel van afgelopen woensdag gelezen? Het artikel over hoge hakken als dresscode? Nog steeds krijg ik reacties op het verhaal. Veel mensen vinden het belachelijk dat sommige werkgevers hakken verplichten, zeker omdat het dragen ervan niet bepaald goed is voor je voeten. Ik schreef in het artikel dan ook dat ik van mening ben dat deze dresscode afgeschaft moet worden. Zelf ben ik, zoals ik ook had omschreven, wel een enorme liefhebber van hoge hakken. Ik draag ze regelmatig. Maar dat ging afgelopen woensdag nogal verkeerd.

Na een dagje op kantoor ging ik samen met mijn man naar het theater. We zaten ongeveer op de middelste rij, precies in het midden van de zaal. Ik was nog heel blij met deze goede plaatsen toen ik de kaarten bestelde. Tot de voorstelling begon. Ik ga heel vaak naar het theater en heb al veel gezien, maar dit kon ik gewoon niet aanzien. We vonden beiden de show heel slecht en helaas was er geen pauze waarin we weg konden gaan. Daarom besloten mijn man en ik tijdens de show zachtjes de zaal te verlaten. Iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan.

Voorzichtig liepen we langs de mensen in de rij. Dat ging goed, tot een meter voor de deur. Daar zat een vrij grote afstap die ik door het donker niet kon zien. Toen viel ik, helaas een beetje op een verkeerde manier. Ik heb niet precies gezien wat voor beweging ik maakte, maar mijn voet ging niet de juiste kant op. Mijn linker pump, dezelfde als hier boven op de foto’s te zien is, belande zelfs een meter bij mij vandaan. Ik voelde direct enorme pijn in mijn voet. Nu heb ik de slechte eigenschap dat ik bij hevige pijn meteen ga vloeken. Als een soort reflex zei ik keihard door de zaal: ‘fuck’.

Wat volgde was een hele pijnlijke stilte. Ik was richting de deur gevallen en durfde ook niet om te kijken. Op dat moment kon ik wel door de grond zakken, zo gênant vond ik het. Snel pakte ik mijn pump, het enige dat ik nog wel kon zien, van de grond en hinkelde naar de uitgang. Toen het gebeurde stond mijn man al buiten de zaal. Die schrok dus toen ik op één voet en met een pump in mijn hand de gang in strompelde. Ik ben daar even gaan zitten, maar ben vrij snel naar huis gegaan zodat ik ijs op mijn voet kon leggen.

 

Vrijdag 18 mei 2018

Hoe ik werd teruggepakt op mijn artikelOverhemd Olymp (gekregen), pantalon en riem Steps, schoenen Clarks (gekregen)

De nacht van woensdag op donderdag heb ik amper geslapen en vervolgens heb ik donderdag thuis gewerkt. Om die reden heb ik geen foto van de kleding die ik donderdag droeg. Het was ook niet zo spannend. Ik lag de hele dag in een huisbroek op de bank met mijn voet omhoog. Omdat ik de voet wel recht op de grond kon zetten hoefde ik niet bij de huisarts langs te komen. De assistent gaf telefonisch aan dat hij dan niet gebroken of gescheurd kon zijn. Ik miste mijn kantoor donderdag enorm en voelde mij opgesloten thuis. Om die reden ben ik vrijdag toch op lage schoenen naar kantoor gegaan. Zo kon ik ook langzaam kleine stukjes lopen.

Ik ben inmiddels dertig jaar oud en loop al vanaf twaalf of dertien jaar op hakken. Maar ik ben er nog nooit mee gevallen. Juist op de dag dat ik zelf schrijf hoe verkeerd het is om hakken te moeten dragen besluit ik mijn hoogste pumps aan te trekken en val ik keihard van een afstap. Het voelde als karma. Alsof ik werd teruggepakt op het feit dat ik iets doe waarvan ik weet dat het niet oké is voor mijn voeten. Bizar.

Inmiddels, bijna een week later, is mijn voet nog steeds dik en gevoelig. Ik heb een flink kleurenpalet op mijn enkels erbij gekregen en zal nog wel even voorzichtig moeten zijn. Dat was mij een weekje wel.

 

Wil je meer outfits bekijken? Check dan mijn Instagram pagina.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge