Je zakelijk kleden met grote billen

Want to read in English? Click here.

We leven in een tijdperk waarin grote, ronde billen ‘hip’ zijn. Op social media worden we doodgegooid met enorme achterwerken, gecombineerd met een smalle taille à la de Kardashians. Natuurlijk weten wij dat deze figuren meestal tot stand komen met een hoop gerichte oefeningen, voeding en natuurlijk genen die meewerken. Of plastische chirurgie.

Maar er zijn ook nog de vrouwen die gewoon een grote partij billen hebben van zichzelf en daar niet de aandacht op willen vestigen. Zeker niet tijdens het werk. Tijd voor tips voor de big bootys onder ons!

 

Je zakelijk kleden met grote billen
Afbeelding: Pixabay

Alleen maar liefde

Als eerste wil ik benadrukken dat ik zeker niet van mening ben dat grote billen altijd maar verdoezeld moeten worden. Sterker nog, ik voel mij gezegend met mijn grote billen. Ik grap wel eens dat ik niet alleen een cup E aan de voorkant heb, maar ook aan de achterkant. Ze zorgen ervoor dat mijn lichaam mooi in evenwicht is en daar ben ik blij mee. Persoonlijk ben ik van mening dat iedere vrouw (en man!) ze figuurlijk zou moeten omarmen: kleine, grote, dunne of dikke billen.

Maar eerlijk is eerlijk: ik loop er niet graag mee te koop. Zeker niet wanneer het gaat om zakelijke gelegenheden. Wanneer mijn man thuis zegt dat ik ergens een ‘goeie kont’ in heb, dan weet ik dat ik dat kledingstuk dus niet tijdens het werk ga dragen. Misschien op kantoor, wanneer ik geen afspraken heb. Maar zeker niet wanneer ik klanten ga zien. Het valt een beetje in dezelfde categorie als de decolleté: ik weet dat ik hem heb, maar vind het niet altijd fijn om hem te accentueren.

Rokken en jurken

Wanneer je in het bezit bent van een aanwezig achterwerk, maar deze liever verdoezeld, dan kun je het beste een rok of jurk dragen. Afgezien van een zeer strak model zorgen bijna alle rokken ervoor dat het achterwerk wat minder opvalt. Mijn persoonlijke favoriet zijn de A-lijn rokken. Deze zorgen ervoor dat je taille wordt geaccentueerd, je hoeft immers niet je hele figuur te verdoezelen, maar de bilpartij valt door de wijd uitlopende rok minder op. Bovendien zorgt dit model ervoor dat je lekker veel bewegingsruimte hebt, ook niet onbelangrijk.

Wat ik afraad is een strakke rok dat gemaakt is van een dunne stof. Deze combinatie zorgt ervoor dat je billen juist heel erg opvallen. Wellicht leuk voor een date night met je (billenliefhebbende?) man, maar minder geschikt wanneer je de aandacht wilt leggen op de inhoud van je werk. Het kan simpelweg afleiden.

Broeken

Met een gezellige bilpartij kun je natuurlijk ook prima een broek dragen. Wil je niet dat alle aandacht daarheen gaat? Dan raad ik je als eerste af om een broek te dragen met grote zakken op de billen. Hoe meer details op deze locatie, hoe meer de aandacht daar naartoe gaat. Net zoals bij de rok geldt ook hier: liever geen strakke modellen en dunne stoffen.

Draag je toch een dunne stof in combinatie met bijvoorbeeld een pantalon? Zorg er dan voor dat hij niet te strak valt aan de achterkant en kies voor een donkere kleur. Met een gekleurde top of blouse er boven zorg je er sowieso voor dat de aandacht naar de bovenkant van je lichaam gaat.

Verdoezel jij ook wel eens je bilpartij? En zo ja, hoe doe jij dat?

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge