Je kunt nu investeren in zakelijke mode

De afgelopen periode is het modemerk McGregor verschillende keren in het nieuws geweest. Twee jaar geleden maakten ze een doorstart na hun faillissement, maar in oktober 2017 werd bekend dat het de McGregor Fashion Group het weer niet zal gaan redden. Maar vanochtend ontving ik het persbericht dat er toch wél een doorstart gemaakt gaat worden. Maar niet zomaar eentje. Nee, door middel van crowdfunding. Dus je kunt nu investeren in zakelijke mode. Maar het gaat niet alleen om geld. Nee, je kunt er ook mooie kleding aan overhouden.

 

Duetz Kleding

Het familiebedrijf Duetz Kleding uit Zeist neemt vanaf 1 maart de helft van de Adam Brandstore vestigingen over uit het faillissement van McGregor. Duetz bestaat al sinds 1857 en verkoopt vooral luxe herenmerken. In onderstaande video vertelt eigenaar Pim Deutz over het bedrijf, de visie voor de toekomst en krijg je ook meteen een kijkje in de mooie winkels. Maar ook vertelt hij iets over de ontwikkelingen op het gebied van het mode in het hogere segment. Naast de informatie die hij geeft over de nieuwe plannen is het zien van al die mooie pakken en overhemden in de video ook echt een lust voor het oog. Tenminste, als je net zo gek bent op zakelijke mode als ik ;-).

 

 

De overname wordt deels betaalt uit het netwerk van Deutz, deels uit eigen zak en nu dus ook deels via crowdfunding. En hoe! Deze ochtend vanaf 11.00 ging de campange van start via CollinCrowdfund en het is nu al een groot succes. Op dit moment is er al meer dan 90% van het benodigde budget verzameld. Dus wil je investeren in het bedrijf met deze mooie merken, dan moet je snel zijn.

Ook een leuk detail: bij een goeie investering krijg je cadeaubonnen zodat je ook lekker kunt shoppen in de filialen. Bij een investering van € 2.500 tot en met € 4.500 ontvang je een cadeaubon van € 100, bij een investering van € 5.000 tot en met € 9.500 loopt dat op naar een bon van €200 en als je meer dan €10.000 investeert, dan kun je voor €500 mooie kleding gaan shoppen. Alle details over de nieuwe plannen en voorwaarden voor de investeringen kun je lezen op de crowdfunding pagina.

 

Ten slotte…

Als laatste wil ik benadrukken dat ik met dit artikel geen advies uitbreng over het wel of niet investeren in  Duetz. Ik ben namelijk geen expert op het gebied van financiën of investeringen. Ik heb er voor gekozen om dit artikel te schrijven omdat ik met Prettybusiness zakelijke mode van verschillende kanten wil belichten. En retail is ook een kant van zakelijke mode, een zeer belangrijke.

 

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge