LegalLee Blonde: zakelijke mode met een roze knipoog

Ik heb jullie al eens eerder verteld dat er in Nederland eigenlijk geen bloggers zijn die net zoals ik over zakelijke mode en uiterlijke verzorging schrijven. Er zijn wel genoeg bloggers of (imago)stylisten die wel eens een blog over dit onderwerp schrijven. Maar voor zover ik weet ben ik de enige in Nederland die dit fulltime doet. Dat klinkt heel speciaal en dat is het ergens ook wel, maar soms baal ik er ook wel eens van. Want ik laat mij ook graag inspireren. Nu heb ik sinds kort een buitenlandse blogger gevonden die over dit onderwerp schrijft. In dit artikel laat ik je zien wie ze is en wat haar stijl is. Tijd voor LegalLee Blonde: zakelijke mode met een roze knipoog.

 

LegalLee Blonde?


Bij de naam ‘LegalLee Blonde’ denk je waarschijnlijk meteen aan de film ‘Legally Blonde’ die in 2001 veel kijkers trok. Maar nee, deze naam is niet een slecht aftreksel van deze film. De Canadese dame achter deze blog heet namelijk Lee, is in het dagelijks leven een advocaat én blond. De naam lijkt dus op de film maar er zit wel degelijk een gedachte achter.

Ik ben Lee een keertje per toeval tegengekomen op Instagram en was door het onderwerp van haar blog meteen getriggerd. Nu moet ik er wel meteen bij zeggen dat zij zakelijke mode op een hele andere manier benadert dan dat ik het doe met Prettybusiness. Zij blogt namelijk alleen voor vrouwen en laat hoofdzakelijk outfit foto’s van zichzelf zien. Naast deze foto’s maakt ze geregeld shopping artikelen. Grappig detail: naar blog kwam in dezelfde maand als Prettybusiness online, namelijk in september 2014!

 

De stijl

De stijl van Lee is vanuit de basis zakelijk, maar ze laat ook regelmatig outfits voor de casual friday zien. Ze draagt veel roze, zwart en wit. Deze combinatie is wel bijzonder, maar met haar blonde haren staat het vaak wel mooi. Ze ziet er altijd super vrouwelijk uit, soms een beetje meisjesachtig.

 

 

 

 

 

Ik vind het leuk!

Oké, ik zou zelf niet zo snel roze kleding dragen tijdens zakelijke gelegenheden, maar ik vind de stijl van Lee wel erg leuk. Ze creëert op haar eigen manier een zakelijke uitstraling en dat vind ik sowieso eigenlijk wel gaaf. Ze durft en laat zien dat zakelijke mode echt niet altijd stijf en grijs hoeft te zijn.

Spreekt de stijl jou aan? Je kunt haar artikelen bekijken op de website van LegalLee Blonde en meer van haar outfits zijn te bewonderen op haar Instagram pagina.

 

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge