Leuke én betaalbare plus-size pakken voor op het werk

Een goed pak is altijd handig. Ideaal voor een feestje waarbij je graag wilt uitpakken met opvallende sieraden en het toch chique wilt houden. Maar ook zeker voor op het werk. Helaas is het voor vrouwen, en vooral de plus-size dames onder ons, niet altijd even makkelijk om een leuk pak te vinden. Daarom heb ik vandaag een artikel gemaakt over leuke én betaalbare plus-size pakken voor op het werk. 

 

Basic, maar net even anders

Leuke én betaalbare plus-size pakken voor op het werk
Zwart pak Bohoo | Blazer 90 | Pantalon 60 (t/m maat 56)

Een zwart pak is toch wel dé must-have in je garderobe. Maar als je er dan eentje koopt, kies dan voor een model dat een beetje afwijkt. Bovenstaand pak is een goed voorbeeld daarvan. Door de strik in de taille ziet het pak er meteen wat chiquer uit en heb je ook geen gedoe met eventuele knoopjes die niet mooi vallen. Met deze strik kun je immers zelf bepalen hoe strak de blazer valt. Hoe handig is dat?

Leuke én betaalbare plus-size pakken voor op het werk
Creme pak Bohoo | Blazer €90 | Pantalon €60 (t/m maat 56)

Voor de zomerse dagen is dit pak ook beschikbaar in een crème kleur. Mooi wanneer je een bruine huid hebt.

Met een streepje

Leuke én betaalbare plus-size pakken voor op het werk
Krijtstreep pak €40 (t/m maat 50) | Pak met dikke strepen €35 (t/m maat 54)
Pak Ulla Popken | Blazer €79,99 | Pantalon €59,99 (t/m maat 62)

Er zijn strepen en streepjes. Mocht je op zoek zijn naar een variant op het basic pak, kies dan voor eentje met een krijtstreep. In combinatie met een wit T-shirt  of blouse zie je er altijd netjes uit. Ook leuk in combinatie met effen witte of zwarte sneakers eronder. 

Maar ook grove strepen kunnen prima op het werk. Mocht je voor de spiegel staan en twijfelen, draag dan enkel de broek of het jasje. En combineer dit met een effen kledingstuk. Een volledig gestreept pak kun je altijd nog bewaren voor een feestje. 

Joggingstof

Leuke én betaalbare plus-size pakken voor op het werk
Bon Prix pak | Blazer €37,99 | Pantalon €28,99 (t/m maat 54)

Tegenwoordig zijn er steeds meer pakken die gemaakt zijn van een joggingstof. Ze zitten daardoor heerlijk comfortabel. Net alsof je thuis op de bank zit. Maar ondertussen zie je er wel netjes uit. Ideaal!

 

Lekker kleurtje

Bonprix pak | Blazer €16,99 | Pantalon €11,99 (t/m maat 50)

Een groen pak. Waarom ook niet? Want als je echt indruk wilt maken, dan is een gekleurd pak ideaal. Mensen kunnen simpelweg niet om je heen. Handig als je bijvoorbeeld een presentatie moet houden. Zorg er wel voor dat je een gekleurd pak niet combineert met teveel sieraden of prints. Anders gaat het geheel alleen maar afleiden. Ze moeten natuurlijk wel naar jou luisteren. En niet alleen maar kijken 😉

 

Klassieke ruit

Pak Ulla Popken | Blazer €69,99 | Pantalon €69,95 (t/m maat 62)

Wanneer het gaat om pakken, dan ben ik zelf de grootste fan van ruitjes. Een pak met een ruitje ziet er klassiek uit, maar ook weer niet saai. Met een effen shirt of blouse ben je ook meteen klaar. Mocht je nog iets extra’s willen toevoegen, draag er dan een broche bij. De breekt meteen het patroon.

 

De kerstborrel

Leuke én betaalbare plus-size pakken voor op het werk
Zwart glitter pak Bohoo | Blazer €100 | Pantalon €70 (t/m maat 56)

Oké, ik kan mij indenken dat een zwart pak met glitters nu niet echt geschikt is voor een doordeweekse kantoordag. Maar wat dacht je van de kerstborrel? Die extra sieraden of make-up zijn dan ook niet meer nodig. Met dit pak zie jij er feestelijk genoeg uit. En net zoals bij de streepjes kun je er ook voor kiezen om de blazer en pantalon los van elkaar te dragen. 

Staat er geen leuk pak voor jou tussen? Check dan even het aanbod bij Asos. Zij hebben nog veel meer plus size damespakken voor een vriendelijke prijs. 

 

Groetjes,

Aileen

 

*Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer jij iets koopt via deze link, dan help jij mee met het voortbestaan van Prettybusiness. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge