De leukste kapsels met vlechten op het werk

Als je aan zakelijke kapsels denkt, dan denk je waarschijnlijk niet zo snel aan vlechten. Deze worden namelijk sneller geassocieerd met kinderen. Vlechten zijn vaak meer iets voor kleine meisjes, zo denkt men vaak. Maar dat wil niet zeggen dat vlechten niet netjes en representatief kunnen staan. Voor dit artikel ben ik op zoek gegaan naar de leukste kapsels met vlechten op het werk.

De leukste kapsels met vlechten op het werk
Foto: Vlechten

De leukste kapsels met vlechten op het werk

Zelf ben ik echt een vrouw van de knotjes. Ze zijn makkelijk om te maken en staan altijd netjes. Maar vlechten in combinatie met een knot, dat is nog veel leuker. In onderstaande video zie je hoe je met twee halve vlechten en een knot een creatief kapsel kunt creëren. Niet geschikt voor de dagen dat je er echt super netjes uit moet zien, maar zeker leuk voor diegene die op het werk best een keer iets aparts kunnen dragen. Dit kapsel kun je het beste maken wanneer je lang haar hebt.

Vlecht met elastiekjes

Oké, vlechten klinkt makkelijk. Maar dat is het lang niet altijd. Daarom is het veel eenvoudiger om te vlechten met dunne elastiekjes. Daardoor schieten je plukken minder snel los tijdens het creëren van je kapsel en blijft alles daarna langer in model. In onderstaande video zie je hoe je op deze manier een vlecht kunt creëren waardoor je haar er ook nog eens een stuk dikker uitziet. En nog een voordeel: dit kapsel kun je al maken vanaf schouderlang haar. Met wat korter haar ziet het er ook meteen heel chique uit.

Horizontale vlecht

Dezelfde methode met de elastiekjes kun je ook toepassen bij horizontale vlechten. Dit vraagt wel iets meer oog voor detail omdat je goed moet kijken of je vlecht wel op de juist plek zit en tijdens het trekken aan de plukken ook goed blijft zitten. Maar netjes en chique, dat is het zeker.

Draag jij ook wel eens vlechten op het werk?

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge