De leukste zomerse blouses voor op het werk

Een leuke blouse vinden die je op warme dagen zowel zakelijk als privé kunt dragen, dat is nog niet altijd zo makkelijk. Daarom help ik je met dit artikel een beetje op weg. Ik heb de leukste zomerse blouses voor op het werk uitgezocht. Stuk voor stuk modellen die er lekker vrolijk en zomers uitzien, maar ook een nette uitstraling hebben.

 

Vrouwelijk roze

De leukste zomerse blouses voor op het werk

Wie zegt dat je er met een roze blouse niet zakelijk uit kunt zien? Draag een net model blouse en combineer deze met zakelijke kledingstukken zoals een zwarte pantalon of een nette rok. Zeker wanneer je de blouse in de broek draagt, dan ziet het geheel er meteen stuk netter uit.

Links: Roze blouse (ook in zwart en wit) van Mint & Berry, €34,95 te koop via Zalando– Rechts: zalmkleurige blouse van C&A, €14,95 te koop bij C&A.

 

Licht en fris

De leukste zomerse blouses voor op het werk

Ben je net terug van vakantie en heb je een bruine huid? Trek dan meteen een lichte blouse aan, want nu staat het jou het mooiste. Je huid lijkt daardoor namelijk nog bruiner. Draag een ketting in het zilver of met parels in de nek om het geheel een extra frisse uitstraling te geven.

Links: Witte blouse met blauwe vogels van C&A, €12,90 te koop bij C&A – Rechts: witte blouse met zachte kleuren van Gerry Weber, €37,99 te koop via De Bijenkorf.

 

Voor de groene liefhebbers

De leukste zomerse blouses voor op het werk

Ben jij ook zo dol op groen? En heb je geen zin in korte mouwen, maar wil je geen hele warme blouse? Dan zijn bovenstaande modellen ideaal. De kanten blouse (€39,95 van Vila, te koop via Zalando– ook verkrijgbaar in zwart en wit) is open gewerkt en dus meteen al luchtig. De mouwen van het rechter model (€46,95 van Oasis, te koop via Zalando) kun je opstropen en vastzetten door middel van de bandjes die in de blouse zijn weg gewerkt. Heel handig! Zo kun je hem in de winter met lange mouwen en in de zomer met driekwart mouwen dragen.

 

Donkerblauw met een lichte print

De leukste zomerse blouses voor op het werk

Een donkere stof met een lichte print is altijd handig in de zomer. Op die manier zie je er namelijk zomers uit en ondertussen blijven eventuele transpiratieplekken onzichtbaar. Door de print zul je deze namelijk niet zo goed zien.

Links: Donkerblauwe blouse (ook in wit, licht blauw en oranje) met veren van Bonprix, €17,99 te koop via Bonprix – Rechts donkerblauwe blouse met bloemen van Only, €21,45 (aanbieding, ook verkrijgbaar in het grijs) te koop via Zalando.

 

Waar let jij op wanneer je een zomerse blouse koopt voor op het werk? Ik ben heel benieuwd! Laat je reactie hier onder achter in een comment.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

Dit artikel bevat affiliate links, zie mijn disclaimer.

Eén reactie

  1. Hi Aileen,
    Leuke blog! Zelf let ik altijd op het materiaal. Zeker voor de zomer!! Dan probeer ik zo veel mogelijk synthetische stoffen te vermijden.

    Groetjes, Charlotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge