Luxe hotel Fairmont Dubai ruilt hakken in voor sneakers

Casual is al jaren dé kledingtrend binnen de zakelijke branche. Steeds meer bedrijven gaan voor comfortabele kleding en schoenen. Soms met succes, maar vaak wordt er ingeleverd op de uitstraling. Maar dat is niet het geval bij het luxe hotel Fairmont Dubai. Het personeel kreeg nieuwe bedrijfskleding, inclusief een paar mooie sneakers. En nog steeds ziet het personeel er geweldig uit…

 

Om door een ringetje te halen

Luxe hotel Fairmont Dubai ruilt hakken in voor sneakers
Foto: Fairmont Dubai

Nogmaals: ge-wel-dig. Tja, wat kan ik anders zeggen?

De jurk voor de dames oogt door de blauwtinten fris zonder conservatief over te komen. De kleuren lichtblauw en donkerblauw zien we namelijk vaak terug in bedrijfskleding, maar dit is alles behalve standaard. Vooral de geblokte print en de A-lijn rok zorgt ervoor dat het geheel er modern uitziet. Het team van Dress Best Uniform en Corporate Wear, het bedrijf die de kleding heeft ontworpen, heeft hier goed over nagedacht.

Wanneer de dames een mooie jurk dragen, dan zien de heren er vaak een beetje saai uit. Er wordt in hotels vaak voor het standaard kostuum of een combinatie van overhemd en pantalon gekozen. Maar niet bij dit vijfsterren hotel. De heren dragen een beige chino, gecombineerd met een wit overhemd, donkerblauw gilet en hip hoedje. Bij zowel de dames als de heren wordt alle kleding op maat gemaakt.

 

Luxe hotel Fairmont Dubai ruilt hakken in voor sneakers

Bij zowel de dames als de heren heeft men gekozen voor witte sneakers. Dat zal een hele opluchting zijn voor met name het vrouwelijk personeel. Zij kunnen nu eindelijk afscheid nemen van de hakken waar ze voorheen op moesten lopen. Het is door de modieuze kleding en schoenen alleen wel nog de vraag of het personeel makkelijk te herkennen is. Ik hoop dat ze tenminste duidelijke naambordjes dragen. Anders zou het zomaar een gast in plaats van een medewerker kunnen zijn.

Helaas is het hotel wat terughoudend wanneer het gaat om het delen van foto’s van hun personeel. Daardoor heb ik geen afbeeldingen gevonden van hun oude uniformen. Maar dat mag de pret niet drukken. Aan alle andere hotels zou ik zeggen: neem hier een voorbeeld aan. Bedrijfskleding kan chique én comfortabel zijn. Ook met sneakers.

 

groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge