Maatkleding deel 4 + Winactie! (video)

Vandaag is het alweer tijd voor het laatste deel van de videoreeks over maatkleding (deel 4) in samenwerking met Laura Blagogee. In deze video laat ik jou het eindresultaat zien én jij kunt ook nog iets heel bijzonders t.w.v. €110 winnen. Wil je weten wat? Check dan snel de video.

Groetjes,

Aileen

Voorwaarden van de winactie

Om kans te maken op de kraagketting t.w.v. €110 dien je:

 • Een mail te sturen naar info@laurablagogee.com en daarin aan te geven dat je mee wilt doen met deze winactie.
 • Minimaal 18 jaar oud te zijn en woonachtig in Nederland.

Let op:

 • De winactie eindigt op vrijdag 2 december 10.oo uur. De winnaar wordt op 2 december (dezelfde dag dus) op de hoogte gesteld via email.
 • Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Als je extra kans wilt maken om te winnen dan kun je de Facebook pagina van Prettybusiness en LauraBlagogeeCouture liken.

 

Deze winactie en de producten uit de video zijn gesponsord.

4 reacties

 1. Die kraag is inderdaad prachtig! Soms vind ik het best kaal bij mijn nek en ik wil niet altijd een sjaal dragen. Wat een mooie kleding maakt Laura, zeg! Die bloopers zijn grappig, herkenbaar!
  Ik doe zeker mee en heb beide FB pagina’s een like gegeven!

  • Thanks! Zo een kraag is dan een goeie oplossing, toch? En ik ben ook zeker fan van Laura. Leuk om te horen dat je mee doet! Ik heb jou FB ook even een like gegeven.

 2. Mooie kleding! Wel een flinke prijs, maar ik snap dat maatwerk zijn prijs heeft. Die kraagketting vind ik echt geinig, dus ik doe graag mee aan de prijsvraag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge