Mijn werkkleding van week 11

Oh, dear… afgelopen week maakte ik zo iets leuks mee! Als je mij volgt via social media, dan heb je wellicht al iets meegekregen. Ik was in één week op de radio én op televisie. In dit artikel laat ik je zien wat ik heb gedragen en vertel ik je wat er allemaal is gebeurd. En hoe dit toch zo kon gebeuren…

 

Maandag 12 maart 2018

Mijn werkkleding van week 11Broek Promiss, blouse Superstar, top Hunkemöller, schoenen Dolcis

 

 

Dinsdag 13 maart 2018

Mijn werkkleding van week 11Overhemd Eton (gekregen), riem C&A, broek Mart Visser, schoenen Van Haren

Dinsdag had ik een radio interview bij Meerradio. Dit is de lokale radiozender van de regio Haarlemmermeer. Ik was te gast bij het programma ‘Sophie Volgt’ van Sophie van de Meeberg. In dit programma vertelt ze allemaal nieuwtjes rondom social media en ontvangt ze gasten die interessante dingen doen op internet. Ik vond het heel leuk en een eer om uitgenodigd te worden.

In de ochtend ging ik naar de studio in Hoofddorp om de uitzending op te nemen. Sophie is namelijk raadslid bij de gemeente en in verband met vergaderingen van de gemeenteraad kan ze daarom de show om de week live doen. De andere weken neemt ze de show in de ochtend op.

Maar toen ik daar zat, vertelde zij mij na de opname dat de cameraman van het programma Goedemorgen Nederland (WNL) langs zou komen die ochtend. Sterker nog, op het moment dat ze dit mij vertelde zou hij een kwartier later al arriveren. Zij zou namelijk gefilmd gaan worden omdat ze mee deed aan de verkiezing van beste raadslid van Nederland. Ze vroeg mij of ik erbij wilde zijn wanneer ze geïnterviewd zou worden. Dat leek mij erg leuk en dus bleef ik nog even.

De cameraman van het programma wilde ook wat opnames maken van het werk dat Sophie deed voor de radio. Omdat ik toch al aanwezig was stelde zij voor om te laten zien hoe ze mij interviewt. Dus daar zat ik ineens voor de camera van Goedemorgen Nederland.

 

 

Woensdag 14 maart 2018

Mijn werkkleding van week 11Top Steps, rok C&A, panty Hema, laarzen Manfield

Hoewel Sophie mijn naam én de naam van mijn blog had genoemd was ik er vanuit gegaan dat dit uit de opnames geknipt zou worden. Of wellicht zal ik zelf helemaal uit de opnames geknipt worden. Des te groter was de verrassing toen ik de uitzending woensdag terugkeek. Daar zat ik, voor de camera te luisteren naar Sophie. En jawel, beide namen werden genoemd. Heel bijzonder om mijzelf zo te zien op televisie. Super leuk ook! En dat ondanks mensen in mijn omgeving het vreemd vonden dat ik mij zo uitgebreid had opgemaakt, was ik er op dat moment toch wel heel blij mee.

 

 

Donderdag 15 maart 2018

Mijn werkkleding van week 11Top Primark, broek Didi, riem Steps, ketting onbekend, schoenen Manfield, T-shirt Zeeman

 

Vrijdag 16 maart 2018

Mijn werkkleding van week 11Blouse Superstar, T-shirt Zeeman, broek Didi, schoenen Van Haren

Al snel na het interview kreeg ik vragen van lezers die het wilde terugluisteren. Ik krijg binnenkort de opnames van het radio interview en dan zal ik deze ook op mijn website plaatsen. Met daarbij natuurlijk de opnames van Goedemorgen Nederland. Nog even geduld dus. 🙂

 

Groetjes,

Aileen

 

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge