Mijn werkkleding van week 17

De week is weer begonnen en dus is het tijd voor een overzicht waarin je kunt zien wat ik afgelopen week op kantoor heb gedragen. In dit artikel kun je zien hoe ik er uitzag toen ik het kledingadvies van mijn lezers opvolgde én deed ik een poging tijdens koningsdag om er met oranje kleding zakelijk uit te zien.

 

Maandag 23 april 2018

Mijn werkkleding van week 17 Blouse Superstar, hemd en riem Steps, broek C&A, laarzen Dolcis

Een aantal weken geleden vertelde ik in een outfit artikel dat ik verschillende witte blousejes in de kast heb hangen, maar deze vrijwel nooit draag. Ik vind namelijk zelf dat ze mij niet erg goed staan. Ik vertelde dit toen ik die week toevallig een witte blouse ergens onder had gedragen. Ik kreeg allemaal reacties van lezers die zeiden dat het mij wel goed stond en dat ik het juist vaker moest dragen.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik erg twijfelde. Maar toen ik afgelopen week een klein beetje bruin was geworden door de zon, besloot ik toch maar om twee dagen lang een witte blouse te dragen.

 

Woensdag 25 april 2018

Mijn werkkleding van week 17Blouse Superstar, hemd en pantalon Promiss, laarzen Manfield, riem V&D

– Op de dinsdag had ik trouwens geen foto’s gemaakt omdat ik een presentatie moest geven en daarna thuis heb gewerkt. –

Maar nog even terug naar de witte blouse. Van beide dagen vind ik de blouse op de woensdag toch het leukste staan. Dat komt vooral door de zwarte kraaltjes die er op zitten. Dit maakt het geheel meteen iets speelser. Of ik het nu vaker ga dragen? Ik denk alleen op de dagen dat ik iets bruiner ben dan normaal. Ik vind het niet de allermooiste kleur bij mijn gezicht, maar ik ben het wel met jullie eens dat het lekker fris staat.

 

Donderdag 26 april 2018

Mijn werkkleding van week 17 Vest MS Mode, broek Promiss, laarzen Manfield

Vrijdag 27 april 2018

Mijn werkkleding van week 17 Blouse Jane Norman, broek Didi, T-shirt Steps, laarzen Manfield

Vrijdag was het koningsdag. Ik weet dat dit een dag is waarbij mensen massaal de deur uitgaan om naar optredens te kijken en markten af te struinen. Ik ben zelf niet zo een koningsdag-mens. Ik vind het vaak zo geforceerd en massaal. Om die reden besloot ik afgelopen vrijdag om samen met Anouk, mijn vriendin op kantoor, lekker te gaan werken. Ik kocht een carrot cake met oranje glazuur en zo vierden we samen toch nog een beetje koningsdag. In een compleet verlaten kantoorgebouw, en dat was ook wel weer lekker rustig.

Voor de gelegenheid besloot ik om toch een oranje accent aan mijn outfit toe te voegen. Ik droeg een blouse met een strik in een camelkleur en daar overheen een zwart T-shirt met een boothals. Door de brede hals kwam de blouse duidelijk naar voren en leek het bijna alsof het een brede sjaal met een kraag was. Het was best leuk om op deze manier mijzelf met oranje accenten aan te kleden. Zo had ik het nog niet eerder gedragen. Dat ga ik zeker vaker doen.

 

Ik ben benieuwd welke blouse jij van deze week het leukste vindt: één van de twee witte of juist de oranje. Laat je reactie hier onder achter in een comment.

 

Groetjes,

Aileen

 

* Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge