Mijn werkkleding van week 38

Nu het vrijdag is, is het dus weer tijd voor een artikel waarin ik jou laat zien welke outfits ik deze week heb gedragen. En wat voor een week… Een week waarin jullie massaal mijn artikelen lazen, ik besefte hoe grenzenloos ik bezig kan zijn en wat voor een lucky bastard ik toch ben.

 

 

Maandag 18 september

Maandag besefte ik het mij ineens toen ik op kantoor zat. Ik keek om mij heen en dacht aan mijn buurman van het kantoor naast mij, die mij het afgelopen weekend met grote ogen had aangekeken. ‘Wat? Ga je vanavond hier werken?’. ‘Ja hoor, mijn man heeft een avondje uit en er ligt een salade in de koelkast’, hoorde ik mijzelf zeggen. And I love it. De rust om mij heen, hoe de kamer donker wordt in de avond en hoe alle lichten in het gebouw langzaam uit gaan. Die sfeer, die kalmte. Ik vind het heerlijk.

 

Mijn werkkleding van week 38Broek Laura Blagogee (gekregen), schoenen Manfield, blouse Superstar, riem C&A.

Ergens kan ik hierin mijn balans vinden. Nog nooit eerder in mijn leven heb ik zo kunnen genieten van stilte en heb ik mijn creativiteit zo kunnen laten gaan. Want met al die stilte om mij heen, dan komen de ideeën. Dan word ik niet afgeleid en kan ik mij terug trekken in een eigen wereldje. Maar het is ook mijn sluipmoordenaar. Dat zal het ook altijd blijven. Want maandag besefte ik mij ineens dat ik vanaf één september, de dag dat ik de sleutel van mijn kantoor kreeg, nog niet één dag niet op kantoor ben geweest om te werken. Ik heb de leukste baan van de wereld en zou niet weten wat ik anders zou moeten doen. Maar over een maand zal ik dertig jaar worden en dan ben ik in mijn korte leven al twee keer overspannen geweest. En dat vind ik eigenlijk wel voldoende, zo bedacht ik mij. Dus daar moet ik wat aan gaan doen.

Tijdens een gesprek met dezelfde buurman op kantoor vertelde ik hem hoeveel ik aan het werk was en dat ik merk dat mijn yoga oefeningen er bij in schieten. Het mooie weer is een beetje voorbij en dus vind ik het niet meer zo fijn om mijn oefeningen in de tuin te doen. Het is simpelweg te koud en te nat. Mijn buurman houdt zich bezig met lichaamsbeweging-en houding, dus kwam direct met een aantal oplossingen. Zo adviseerde hij mij om mijn yoga mat gewoon op kantoor neer te leggen. Tja, waarom ook niet?

 

Dinsdag 19 september

Mijn werkkleding van week 38Jurk V&D, schoenen Manfield, legging Hema.

 

Woensdag 20 september

Mijn werkkleding van week 38Pantalon, vest en blouse Steps, schoenen Manfield.

Zoals ik vorige week al schreef, is het koudere weer voor mij altijd het goede moment om met kleding te experimenteren. Shirts met korte mouwen combineren met vesten, colbertjes en andere items met lange mouwen. Gewoon om weer nieuwe combinaties te maken en de fleurige items te kunnen blijven dragen.

De outfit op bovenstaande foto is een goed voorbeeld van zo’n combinatie. Onder het vest draag ik een dunne blouse met korte mouwen. Ik vind het een hele mooie blouse en gewoon zonde om deze alleen in de zomer te dragen. Het grappige is dat de kleur eigenlijk een combinatie is van crème met donker rood, maar door het paarse vest lijkt de blouse ook paars te zijn. Het donkerrode patroon is zo subtiel dat de kleur zich als het ware aanpast. Tenminste, onze ogen denken gewoon dat het paars is. De blouse blijft gewoon donker rood.

Ik adviseer je om zelf ook eens in je kast te gaan kijken naar kleuren die dichtbij elkaar liggen. Soms zien kleuren er heel anders uit wanneer ze worden gedragen in combinatie met bijpassende tinten.

 

 

Donderdag 21 september

Mijn werkkleding van week 38Pantalon Laura Blagogee, riem Superstar, Blouse Sutherland, shirt Hema, oorbellen Zinzi.

Donderdag had ik dan eindelijk mijn yoga mat meegenomen én daadwerkelijk ook een half uur lang gebruikt. Dat is toch best raar, yoga naast je bureau. Ik kwam er wel achter dat aan het einde van de dag de zon via het raam op de grond schijnt. Ha, dan heb ik meteen een mooi plekje om mijn oefeningen te doen. Zo heb ik toch een beetje het gevoel alsof ik mijn oefeningen buiten doe.

Zoals het je misschien al is opgevallen zijn er deze week vier outfits. Jawel, ik heb de vrijdag overgeslagen. In het kader van iets meer rusten heb ik mijzelf vandaag tot negen uur laten uitslapen en vervolgens even thuis gewerkt. In de middag had ik twee zakelijke afspraken in Amsterdam en ik stond mijzelf toe om even lekker op de bank te werken. Maar de outfit die ik vandaag droeg, die krijg je sowieso binnenkort te zien. Een onderdeel van één van deze afspraken was namelijk een fotoshoot. Binnenkort ontvang ik de foto’s en deze zal ik natuurlijk ook met jou delen.

 

Welke outfits van deze week vond jij het leukste?

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

 

4 reacties

  1. En ik ook voor de woensdag, de kleur doet je erg goed!
    Vind de foto’s trouwens erg leuk, gewoon zelfontspanner foto’s?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge