Mijn werkkleding van week 40

Vorige week liet ik in het weekoverzicht zien welke outfits ik droeg om mijn keel warm te houden. Gelukkig ging het deze week lichamelijk een stuk beter. Althans, mijn keelontsteking en verkoudheid zijn zo goed als over. Eindelijk na zo’n twee weken. Maar ook tijdens die verkoudheid speelden een aantal zaken achter de schermen waar ik tot nu toe nog niets over heb verteld. Dingen die heel erg leuk zijn, maar mij ook best wel wat stress geven. Tijd om met de billen bloot te gaan! Wat is er precies allemaal gaande en waarom ben ik zo gestresst? In dit artikel vertel ik je hier alles over en laat ik natuurlijk ook zien wat ik deze week op kantoor heb gedragen.*

 

Maandag 2 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 40Blouse Eton (gekregen), schoenen Manfield, Riem V&D, pantalon Promiss, ketting online besteld (webshop weet ik niet meer)

Het eerste nieuws is dat ik deze maand voor het eerst geïnterviewd ga worden op de radio. Jawel, een radio interview. Jeetje, dat vind ik zo spannend! Op maandag 23 oktober zal ik in de avond vanaf 21:00 te horen zal zijn in de uitzending ‘In de platenkast van… ‘ dat gepresenteerd wordt door Pieter Tinbergen. Dit is een programma vanuit de StadsFM, de radiozender van Amsterdam.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik hier al een aantal weken geleden voor benaderd ben, maar nu de datum dichterbij komt begin ik mij steeds meer te beseffen dat het echt gaat gebeuren. Pieter heeft mij benaderd voor dit interview omdat hij vindt dat ik erg leuke dingen doe. Dat vind ik zo gaaf om te horen, een eer ook. De uitzending duurt ongeveer een uur en in deze tijd zal ik wat vertellen over mijn werk en natuurlijk ook over mijn favoriete muziek. Ik mag vijf á zes nummers kiezen en dat is op zijn zachtst gezegd nogal een opgave. Ik ben namelijk dol op muziek, het staat ook altijd aan wanneer ik aan het schrijven ben. Er is ook zoveel mooie muziek. Gelukkig heb ik nog even de tijd om muziek te kiezen.

Vanzelfsprekend zal ik maandagmiddag nog even op social media delen hoe laat en waar ik te horen zal zijn. Omdat het de radiozender van Amsterdam is, kunnen mensen het in die regio luisteren op 103.3 via de kabel en 106.8 via de ether. Maar… lang leve internet want iedereen kan het gewoon online via de website zelf luisteren.

 

Dinsdag 3 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 40Jurk en vest Steps, schoenen Manfield, riem van een ander jurkje, panty Hema

 

Woensdag 4 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 40Blouse en shirt Promiss, pantalon Steps, schoenen Van Haren

Ben je klaar voor het tweede nieuwtje? Ook dit is weer iets bijzonders, iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Deze maand ben ik namelijk ook gevraagd voor een interview en fotoshoot voor een online magazine dat aan het einde van het jaar gelanceerd gaat worden. De website waar het online magazine op komt te staat bestaat al een hele tijd, alleen het magazine is nieuw. Ik kan dus nog niet vertellen welke website het is en wanneer het exact gelanceerd gaat worden.

Wat ik wel kan vertellen is dat ik het super spannend vind. Volgende maand zal de fotoshoot plaats gaan vinden. Het zal een thema nummer zijn, dus jullie gaan mij zien in hele andere kleding dan die jullie gewend zijn. Maar ik blijf natuurlijk wel mijzelf ;-). Ik ben dan ook heel blij dat Laura Blagogee mij gaat kleden voor deze shoot. Zij kent mij ondertussen erg goed en weet precies wat mij wel en niet goed staat en waar ik gelukkig van word. Maar dat betekent ook meteen dat de voorbereidingen nu al zijn begonnen. Vanmiddag krijg ik de eerste schetsen van de kleding die ontworpen is te zien.

Naast de foto’s en het interview kun je in het magazine ook een artikel van mij lezen. Want ja, ik ga ook voor het magazine schrijven. Super leuk allemaal!

 

 

Donderdag 5 oktober 2017 

Mijn werkkleding van week 40Vest C&A, blouse Superstar, pantalon Promiss, schoenen Manfield

 

Vrijdag 6 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 40Vest Superstar (zelf knopen vervangen), shirt Kruidvat, pantalon Mart Visser, schoenen Manfield, ketting erfstuk

Maar naast al deze nieuwtjes lopen de ‘gewone’ zaken natuurlijk ook gewoon door. Althans, gewoon… Volgende week dinsdag mag ik weer een presentatie geven op een middelbare school in Amsterdam. Vlak voor de zomer had ik dit voor het eerst gedaan en het was zo leuk, dat ze mij opnieuw hebben gevraagd. Dat vind ik echt geweldig om te doen. Ook deze keer hoop ik weer leerlingen te kunnen inspireren om na te gaan denken over online werken en dat je ook met dyslexie gewoon kunt gaan schrijven. En ook ben ik bezig met nieuwe campagnes voor de website.

 

 

Groetjes en een fijn weekend,

 

Aileen

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode, onderstreepte tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge