Mijn werkkleding van week 43

Welkom bij weer een nieuwe weekoutfit artikel! Het was een interessante week voor mij. Zo werd ik voor het eerst op de radio geïnterviewd en interviewde ik zelf twee interessante mensen. Hier zul je binnenkort meer over lezen. Maar ook droeg ik T-shirts op een zakelijke manier én maakte ik een grove modeblunder. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

 

 

Maandag 23 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 43Rok C&A, laarzen Van Haren, panty Hema, blouse Superstar, hemd Promiss

 

Dinsdag 24 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 43Jurk Promiss, onderrok Didi, pumps Manfield, panty Hema, parelketting uit onbekend boetiekje

 

Woensdag 25 oktober 2017

Ik vind het altijd een leuke uitdaging om casual kleding zo chique of zakelijk mogelijk te dragen. Deze week deed ik dat met een T-shirts.

Mijn werkkleding van week 43T-shirt Promiss, rok Didi, panty uit speciaalzaak, pumps Manfield, ketting gekregen van een lezer

Woensdag combineerde ik een zwart T-shirt met een ronde hals en driekwart mouwen met een voile rok. Om de chique rok extra te nadrukken droeg ik het shirt er in en koos ik voor een opvallende panty met een ruitpatroon. Maar het kan altijd nog chiquer. En dus droeg ik er een paar pumps onder met gouden details en deze liet ik ook weer terugkomen in mijn goudkleurige ketting met parels. Door de gehele combinatie lijkt het simpele T-shirts in eens een vanzelfsprekend onderdeel van de outfit en stiekem creëert ik op die manier meer een jurk effect dan een aparte rok en shirt.

 

Donderdag 26 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 43Blouse Sting, T-shirt en broek Promiss, laarzen Van Haren

Mijn favoriete manier om een T-shirt zakelijk te dragen is door hem over een blouse heen aan te trekken. Ik weet dat het wat ongebruikelijk is en sommigen het wat raar vinden. Maar zo kun je op een simpele manier veel meer verschillende outfits creëren. Daarnaast bied het de mogelijkheid om een blouse te dragen die wat oud is, te klein of geen goede pasvorm heeft. De blouse van donderdag vind ik bijvoorbeeld erg leuk door de donkerblauwe voile ruche die er aan vast zit. Maar eigenlijk is het model verder niet echt mooi. Een beetje een zak-model. Door er een T-shirt over aan te trekken kan ik de mooie ruche laten zien en het model verder verbergen. Heel handig!

 

Vrijdag 27 oktober 2017

Mijn werkkleding van week 43Blouse en broek C&A, laarzen Manfield, T-shirt Zeeman

Tenslotte… de fashion flater van deze week. Zie je hem al? Nee? Kijk dan nog even goed. Ach, wellicht is het ook wel geen dramatische fout. Maar persoonlijk heb ik een enorme hekel aan mensen die een hoogwater broek dragen en het deel van de enkels dan ‘opvullen’ met een laars. Het maakt je een stuk kleiner en geeft de indruk dat de broek gewoon te kort is. Wat hij eigenlijk ook gewoon is.

Maarja, ik moet even heel eerlijk toegeven dat ik deze week onwijs achter liep met de was. En zo kwam het moment dat er weinig keus was op het gebied van broeken en dus trok ik één van mijn favoriete zomerse pantalons aan. Tja, in de zomer is een hoogwater pantalon leuk omdat je er een paar mooie pumps onder kunt dragen. Maar met een laars… dat vind ik eigenlijk geen gezicht. Maar daar kwam ik dus pas op kantoor achter.

Wat vind jij? Is de combinatie van een hoogwater pantalon met een paar enkellaarzen een fashion flater of vind je het wel kunnen? Laat het mij weten in een reactie hier onder.

 

Groetjes,

Aileen

 

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk dan staat dit er achter.

 

One Comment

  1. Hoi Aileen, wat een leuke outfits weer en bedankt voor de goede tips! Door jou ben ik de laatste tijd blousjes in mijn broek gaan dragen, gecombineerd met een mooie riem. En inderdaad, de hoogwaterbroek met laarzen flatteert je niet maar als ik eerlijk mag zijn, de ruitblouse ook niet.
    Ik kijk uit naar je volgende weekoverzicht.
    Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge