Mijn werkkleding van week 45 – 2017

Jawel, na een week onderbreking is het weer tijd voor een artikel waarin ik mijn werkoutfits van deze week laat zien. Vorige week was ik met vakantie en dus kon ik geen werkkleding laten zien. Velen vonden het jammer, zo las ik bij de reacties. Dat is ook wel weer leuk om te lezen. Nou, tijdens de vakantie heb ik lekker gewinkeld en daarnaast heb ik ook een paar leuke items gekregen. Deze week ben ik lekker bezig geweest met het combineren van deze nieuwe, en soms een beetje ongebruikelijke spullen. U ready?

 

 

Maandag 6 november 2017

Mijn werkkleding van week 45 - 2017Rok C&A, T-shirt Promiss, schoenen Manfield, ketting online gekocht (onbekend), panty Hema, oorbellen Swarovski

 

Dinsdag 7 november 2017

Mijn werkkleding van week 45 - 2017Colbert, blouse en pantalon Steps, stropdas CAT(gekregen),  schoenen Manfield, riem Superstar, oorbellen Swarovski

Mijn eerste nieuwe item is een stropdas. En niet zomaar eentje. Nee, afgelopen dinsdag droeg ik een houten stropdas. Het was even wennen, zeker omdat ik zelf nooit een stropdas draag. Maar ik vond het wel erg leuk. Aankomende zondag zal ik in een apart artikel uitbreid laten zien hoe deze er van dichtbij uitziet en waar je hem kunt kopen.

 

 

Woensdag 8 november 2017

Mijn werkkleding van week 45 - 2017Jurk Promiss, panty Hema, schoenen Manfield, riem Steps, ketting cadeau, oorbellen Swarovski

Tijdens mijn vakantie vond ik eindelijk een brede, leren omslagriem. Dit is iets wat ik al heel lang wilde hebben, maar op de één of andere manier had ik de juiste nog niet gevonden. Tot ik Steps binnen kwam. Ik vind het super leuk, maar merk wel dat ik tailleriemen met elastiek ben gewend. Deze moet je omslaan en vervolgens dicht knopen. Met als direct gevolg dat hij dus niet mee rekt. Hier moet ik nog even aan wennen…

 

Donderdag 9 november 2017

Mijn werkkleding van week 45 - 2017Pantalon C&A, schoenen Manfield, riem Steps, overhemd Olymp (gekregen), oorbellen Swarovski

Donderdag had ik een aantal afspraken in Amsterdam en besloot ik mijn nieuwe overhemd aan te trekken. Kun jij je nog het artikel herinneren over hoe het is om als vrouw een overhemd voor heren te dragen? Nou, ik ben nog steeds verslaafd aan dat grijze overhemd en moet mijzelf tegenhouden om hem niet iedere keer aan te trekken. Je ziet in mijn outfit artikelen natuurlijk de kleding die ik overdag draag en dat probeer ik wel zo veel als mogelijk af te wisselen. Maar als ik weg ga in de avond, dan pak ik toch vaak weer het overhemd voor heren. Wat zit het heerlijk!

Ik was dan ook heel blij toen ik van Overhemden.com weer een overhemd kreeg. Dit keer in het donkerblauw, gecombineerd met witte stipjes. Hij is iets smaller in de taille en zit ook weer heel fijn. Donderdag droeg ik hem weer met mijn nieuwe riem om te zorgen dat hij voldoende mijn taille benadrukte. Het is en blijft natuurlijk een wijd model.

 

 

Vrijdag 10 november 2017

Mijn werkkleding van week 45 - 2017Pantalon Steps, T-shirt Promiss, colbert Superstar, ketting cadeau, schoenen Van Haren, oorbellen Lucardi

Ik ben benieuwd wat jij de leukste outfit vindt. Laat je het mij weten?

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn.  Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

6 Comments

  1. Leuk die stropdas! En ook die jasjes. Ik ga zondag shoppen en op jacht naar een eenvoudig makkelijk combineerbaar niet-zwart jasje…. oef.
    En wie weet…. een heren blouse 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge