Mijn werkkleding van week 46 – 2017

Het is weer bijna weekend en dus tijd om jou te laten zien wat ik deze week zoal heb gedragen. Nou, ik kan je meteen vertellen dat het voor mij niet echt een top week was. Ik heb morgen een grote fotoshoot en voelde dat ik daardoor de hele week wat gespannen was. Dat merk ik dan ook gelijk aan mijn kledingkeuze. Ik heb op dat soort momenten niet zo een zin om na te denken over mijn outfits. Benieuwd wat ik dan zoal aantrek? Check de foto’s hier onder.

 

Maandag 13 november 2017

Mijn werkkleding van week 46 - 2017Broek C&A, top Laura Blagogee Couture (gekregen), hemd en riem Steps, schoenen Van Haren, oorbellen cadeau gekregen

Als je al wat vaker mijn outfit artikelen hebt bekeken, dan valt iets je misschien al bij de eerste foto op. De foto ziet er qua kleur namelijk anders uit. Deze week heeft Apple een upgrade doorgevoerd waardoor het bewerkingsprogramma van mijn foto’s compleet is veranderd. Nu ben ik iemand die niet snel van slag raakt als er iets anders is op mijn computer, maar de filter die ik gebruikte was ineens weg. Ik gebruikte voor mijn outfit foto’s altijd een automatische filter die de foto wat lichter maakte, inclusief een subtiele roze waas.

Ik heb uren zitten stoeien met het bewerkingsprogramma, maar helaas is het mij niet gelukt om deze filter handmatig na te maken. Ik baalde onwijs en zat ook al te stoeien met de nieuwe filters. En met andere bewerkingsprogramma’s kon ik ook geen soortgelijke filter vinden. Maar toen ik op de fiets zat bedacht ik mij dat ik misschien helemaal niet zulke ‘heftige’ filters moet gebruiken. Ik bedoel, mooie plaatjes zijn leuk, maar waar ligt de grens? Moet het vooral mooi zijn of realistisch? Dit zette mij wel even aan het denken deze week. Voor dit artikel heb ik gekozen voor een hele lichte aanpassing. Dat wil zeggen dat ik de foto iets lichter heb gemaakt en de kleur iets sterker. Maar ik weet nog niet of ik er echt blij mee ben…

 

Dinsdag 14 november 2017

Mijn werkkleding van week 46 - 2017Vest C&A, broek Promiss, schoenen Manfield, shirt Steps, ketting onbekend

Ik vertelde in de inleiding dat ik dus wat gespannen was deze week. En dat dit effect heeft op mijn kleding. Tja, dinsdag was even een dieptepunt. Slecht geslapen, geen tijd gehad om mijn haren te wassen, laat begonnen met werken en ook weer tot laat doorgegaan. Om vervolgens te vergeten dat ik nog foto’s moest maken van mijn kleding. Ja, en dan krijg je dus ‘slechte’ outfits met slecht licht. Dit is namelijk zo’n typische outfit die ik aantrek wanneer ik niet zo lekker in mijn vel zit. Ik kies dan meestal voor een langer vest en een wat wijdere broek. Ik probeer de schoenen en ketting vervolgens met elkaar te combineren zodat het nog een beetje bij elkaar past.

 

 

Woensdag 15 november 2017

Mijn werkkleding van week 46 - 2017Rok en riem Steps, panty Primark, schoenen Manfield, top Hunkemöller, ketting onbekend

 

Donderdag 16 november 2017

Mijn werkkleding van week 46 - 2017Jurk Dressire, panty Hema, pumps Manfield, riem en kettingen onbekend

 

Vrijdag 17 november 2017

Mijn werkkleding van week 46 - 2017Jurk Promiss, laarzen Manfield, panty Hema, vest Steps

 

Nou, morgen is dan eindelijk de fotoshoot. Ik ben heel zenuwachtig, maar natuurlijk is het stiekem ook heel leuk. Ik kan er nog niet heel veel over vertellen. Maar wat ik wel kan zeggen is dat het voor een nieuw online magazine is en dat deze op 15 december gelanceerd gaat worden. Naast een interview en fotoshoot zal ik ook gaan schrijven voor dit magazine én Laura Blagogee gaat mij kleden. Ben je benieuwd? Morgen zal ik tijdens de shoot via mijn Instagram stories en Facebook pagina alvast wat foto’s en video’s van achter de schermen delen.

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst. Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Eén reactie

  1. Jammer dat je zelf niet tevreden bent. Zelf vind ik je er deze week eerlijk gezegd op alle dagen (!) leuker gekleed dan de weken hiervoor. Kleur staat je goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge