Mijn werkkleding van week 49

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Deze week was het weer een pittige, maar ook een hele leuke week. Ik ontving diverse reacties op mijn verhaal over kritiek dat ik schreef in het outfit overzicht van vorige week, kwam er achter hoe ik op een simpele manier brede heupen kan creëren en stond even stil bij de hoogtepunten van dit jaar.

 

 

Maandag 4 december 2017

Mijn werkkleding van week 49Vest en blouse Steps, broek Promiss, schoenen Manfield, parelketting onbekend boetiekje

Als eerste wil ik nog even terugkomen op het outfit artikel dat ik vorige week plaatste. Hierin omschreef ik hoe ik omga met kritiek en ik kreeg daar heel veel lieve reacties op. Niet alleen via social media, maar er waren ook lezers die mij persoonlijk berichtjes stuurden. Ik merkte dat mensen zich amper kunnen voorstellen dat ik wel eens kritiek krijg op mijn uiterlijk. Ach, ik neem het zelf ook niet zo zwaar. Dat heb ik ook geprobeerd om duidelijk te maken in het artikel.

Maar het is wel super fijn om dit soort berichten te krijgen. Lezers hebben geen idee hoeveel dit met mij kan doen. Een bericht waarin iemand zijn waardering voor mijn werk uitspreekt, dat doet nog steeds het allermeeste met mij. Dat is zoveel fijner dan welke klus of hoog bezoekersaantal dan ook.

 

 

Dinsdag 5 december 2017

Mijn werkkleding van week 49Jurk Promiss, panty Hema, pumps Manfield, ketting ooit gekregen

 

Woensdag 6 december 2017

Mijn werkkleding van week 49Blouse Superstar, shirt en rok Promiss, schoenen Manfield, panty Hema, riem Steps

Woensdag ontdekte ik per toeval een ‘life hack’. Of wel, een heel simpele en handige truc. Ik deed een dunne, voile rok aan en droeg daar boven een witte blouse met een zwart shirt er overheen. Vervolgens deed ik de blouse en het shirt in de rok. Het shirt zelf was een overslag model. Hierdoor is de onderkant van het shirt wat dikker, omdat de stof daar dubbel zit. Ik merkte dat dit ervoor zorgde dat mijn heupen daardoor optisch wat breder lijken. Dat deed ik niet met opzet, maar het was wel grappig om te merken. Zeker omdat de tailleriem die ik droeg toch al mijn heupen breder maakte.

 

 

Donderdag 7 december 2017

Mijn werkkleding van week 49Blouse V&A, broek MS Mode, schoenen Manfield, T-shirt Promiss

 

Vrijdag 8 december 2017

Jurk Promiss, vest Steps, schoenen Manfield, panty Hema

Tenslotte had ik deze week in eens een moment waarbij ik besefte hoeveel ik wel niet heb meegemaakt dit jaar. Echt heel veel! Ieder jaar schrijf ik aan het einde een artikel waarin ik terug kijk op het afgelopen jaar en dat zal ik ook dit jaar weer doen. Het verschil is alleen dat ik voor 2017 een visionboard heb gemaakt en dat ik het artikel dit jaar aan de hand van dit board zal gaan schrijven. Het artikel zal waarschijnlijk over één of twee weken online komen. Daarin kijk ik trouwens niet alleen terug, maar laat ik jou meteen ook weten wat mijn plannen voor  het nieuwe jaar zullen zijn.

 

Groetjes en een fijn weekend,

Aileen

 

*Onder iedere foto staat precies waar ik de kleding heb gekocht. Als de kleding nog te koop is, dan heb een link gemaakt van de naam van het merk. Door hier op te klikken kom je direct bij het betreffende kledingstuk terecht. Alle links op Prettybusiness kun je herkennen door de rode tekst.Het is mogelijk dat sommige links affiliate zijn. Indien ik een item niet zelf heb gekocht, maar gekregen van een bedrijf of merk, dan staat dit er achter. Zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge