Modestudenten gezocht voor werkkleding ontwerpwedstrijd

Studeer je mode en is het je droom om mensen over de hele wereld kennis te laten maken met jouw kleding? Dan is dit het moment om in actie te komen! TenCate Protective Fabrics organiseert namelijk een ontwerpwedstrijd waarbij jij werkkleding mag bedenken. De winnaar mag zijn of haar kleding niet alleen over de hele wereld laten zien, maar krijgt ook nog een mooi geldbedrag. Nieuwsgierig? In dit artikel vertel ik er alles over.

Modestudenten gezocht voor werkkleding ontwerpwedstrijd
Foto: TenCate Protective Fabrics

Voor wie mag je gaan ontwerpen?

De wedstrijd Make it (Work) Wear wordt georganiseerd door textielfabrikant TenCate Protective Fabrics. Dit Nederlandse bedrijf werd opgericht in 1836, maar is inmiddels een wereldwijde speler in vlamwerend doek voor werkkleding. In Europa, Azië, Amerika en Australië worden de doeken van Ten Cate gebruikt in verschillende soorten beschermende werkkleding. Wereldwijd dragen miljoenen mensen werkkleding gemaakt van het doek van TenCate Protective Fabrics.

De laatste jaren is de wereld van werkkleding aan het veranderen. Mensen willen kleding dragen met een moderne uitstraling en een comfortabele pasvorm. Dus is het tijd voor een andere kijk op werkkleding. Een kijk vanuit de nieuwe generatie.

 

Modestudenten gezocht voor werkkleding ontwerpwedstrijd

Daarom is TenCate Protective Fabrics op zoek naar modestudenten met een visie op werkkleding. Het maakt niet uit waar je woont of aan welke school jij mode studeert, ze zijn benieuwd naar jouw ideeën. 

Bij deze wedstrijd mag je een broek en een jas ontwerpen voor de industriële sector. Denk hierbij aan mensen die bijvoorbeeld werken in de olie, gas- of metaalindustrie. Zij dragen vaak al jaren dezelfde beschermende kleding. Maar TenCate Protective Fabrics heeft een nieuw doek ontwikkeld met lekker veel stretch. Dit voelt fijn aan en zorgt ervoor dat het ontwerp goed kan aansluiten op het lichaam. En ondertussen beschermt het ook tegen hitte en vuurspatten. Met dat doek in het achterhoofd mag jij een broek en een jas ontwerpen.

Wordt jouw ontwerp gekozen door de jury? Dan krijg jij het doek thuisgestuurd en mag je jouw kleding gaan maken. Vervolgens zal de jury alle kledingstukken beoordelen en een winnaar kiezen. Diegene met het beste ontwerp wint een geldbedrag van 5.000 dollar (4.772 euro). Daarnaast zal jouw kledingset vanuit TenCate Protective Fabrics over de hele wereld gepromoot worden. Dus jawel, jouw ontwerp zal overal te zien zijn. Dat kun je mooi op je CV zetten! Bovendien, hoe gaaf is dit?

Heb je de prijs net niet gewonnen en beland je op de tweede plaats? Dan ontvang je een geldbedrag van 2.000 dollar (1.909 euro). En diegene die derde wordt mag 1000 dollar (954 euro) op zijn of haar bankrekening bijschrijven. 

 

Inschrijven

Wil je je meteen inschrijven? Doe dit dan voor 31 juli 12:00 via de website van TenCate Protective Fabrics. Mocht je specifieke vragen hebben, dan kun je die sturen naar support@tencatefabrics.com.

 

Groetjes,

Aileen

* Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met TenCate Protective Fabrics . Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge