Net zo strak in pak als James Bond

Als we denken aan James Bond, dan is het pak toch wel één van de belangrijkste dingen waarmee dit karakter wordt geassocieerd. Dat is ook niet zo vreemd want in iedere film ziet hij er weer fantastisch uit in zijn pak. Maar wist je dat jij er net zo uit kunt zien op het werk? Net zo strak in pak als James Bond, dat willen we allemaal toch wel? Goed nieuws, je kunt de pakken uit de allereerste Bond film gewoon online kopen. Terug in het jaar 1962, maar tijdloos stijlvol…

 

Sean Connery speelde in de eerste Bond film, genaamd Dr.No. Destijds was hij nog erg jong en onbekend. Producer Terence Young was in verband met de film druk bezig om van de jonge Connery een echte heer te maken. Hij nam hem mee naar de man die zijn eigen pakken maakte, Anthony Sinclair. Bij hem liet hij een kleine collectie met items maken die een gentleman overal en altijd zou kunnen dragen.

Sinds de premiere van Dr.No in 1962 werden de pakken van Anthony Sinclair kenmerkend voor de rol van James Bond. Connery droeg ze dan ook bij ieder publiek optreden. Tegenwoordig kun je de pakken gewoon bestellen via de website van Mason & Sons.

 

 

Midnight Blue Evening Suit


De Midnight Blue Evening Suit is een echte klassieker en gemaakt voor de chiquere gelegenheden. Op bovenstaande afbeelding zie je het volledig pak, maar je kunt hem ook in delen kopen. Voor de volledige set betaal je €1.009, het colbert kost €671 en de pantalon €338.

 

Conduit Cut Suit in Charoal Flannel

 

 

Dit pak is een mooi, basic item voor dagelijkse gelegenheden. Voor deze volledige set (pantalon, colbert en gilet) betaal je €1.382, maar ook met een kleiner budget kun jij je een beetje als James Bond kleden. De pantalon kost los €377, het colbert €620 en voor het colbert en de pantalon samen betaal je €998.

 

Mid Grey Mohair Suit


Ook dit prachtige grijze pak kun je in verschillende delen kopen. Alleen is hij iets goedkoper dan het vorige pak. Voor de volledige set inclusief gilet betaal je €1,184. De pantalon en het colbert samen kosten €896, de pantalon los €298 en het colbert €597.

 

Oké, wees eerlijk… Dit wil je als man toch gewoon hebben?

 

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge