Net zo strak in pak als James Bond

Want to read in English? Click here.

Als we denken aan James Bond, dan is het pak toch wel één van de belangrijkste dingen waarmee dit karakter wordt geassocieerd. Dat is ook niet zo vreemd want in iedere film ziet hij er weer fantastisch uit in zijn pak. Maar wist je dat jij er net zo uit kunt zien op het werk? Net zo strak in pak als James Bond, dat willen we allemaal toch wel? Goed nieuws, je kunt de pakken uit de allereerste Bond film gewoon online kopen. Terug in het jaar 1962…

Net zo strak in pak als James Bond
Sean Connery, 25 augustus 1930 – 31 oktober 2020 | Foto Pixabay

Net zo strak in pak als James Bond

Sean Connery speelde in de eerste Bond film, genaamd Dr.No. Destijds was hij nog erg jong en onbekend. Producer Terence Young was in verband met de film druk bezig om van de jonge Connery een echte heer te maken. Hij nam hem mee naar de man die zijn eigen pakken maakte, Anthony Sinclair. Bij hem liet hij een kleine collectie met items maken die een gentleman overal en altijd zou kunnen dragen.

Sinds de premiere van Dr.No in 1962 werden de pakken van Anthony Sinclair kenmerkend voor de rol van James Bond. Connery droeg ze dan ook bij ieder publiek optreden. Tegenwoordig kun je de pakken gewoon bestellen via de website van Mason & Sons.

 

Midnight Blue Suit


Net zo strak in pak als James Bond

De Midnight Blue Suit is een echte klassieker en gemaakt voor de chiquere gelegenheden. Op bovenstaande afbeelding zie je het volledig pak, maar je kunt hem ook in delen kopen. Voor de volledige set betaal je €992, het colbert kost €671 (prijs uit 2017, de actuele prijs staat niet meer online) en de pantalon €333.

 

Solid Navy Conduit Cut Suit

Dit pak is een mooi, basic item voor dagelijkse gelegenheden. Voor de volledige set (pantalon, colbert en gilet) betaal je €1.103, maar ook met een kleiner budget kun jij je een beetje als James Bond kleden. Het gilet kost los €272 en voor het colbert en de pantalon samen betaal je €831.

Mid Grey Sharkskin Conduit Cut Suit

Ook dit prachtige grijze pak is te koop. De pantalon en het colbert samen kosten €831, voor het gilet betaal je €272.

Oké, wees eerlijk… Dit wil je als man toch gewoon hebben?

Groetjes,

Aileen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge