Over PB & Aileen

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Welkom op Prettybusiness!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik zal mijzelf als eerste even voorstellen: ik ben Aileen Out en de eigenaresse van Prettybusiness. Deze blog is voor mij ooit begonnen als een hobby en inmiddels uitgegroeid tot mijn fulltime baan. Op deze pagina kun je alles lezen over mijn blog, mijzelf en alles wat hiermee te maken heeft.

 

Wat is dit voor een blog?

Prettybusiness is een blog dat gaat over zakelijke mode en uiterlijke verzorging voor dames en heren. En dat is best uniek want er bestaat in Nederland nog geen andere blogger die specifiek over dit onderwerp schrijft.

Mijn blog gaat vooral over het ontdekken, creëren en behouden van een zakelijke uitstraling. De artikelen gaan dus niet alleen over zwarte pakken, stropdassen en aktetassen. Ik schrijf over alles wat met werk en het uiterlijk te maken heeft. Met mijn blog wil ik laten zien dat iedereen op zijn eigen manier een zakelijke stijl kan creëren.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen? Volg mij dan via Facebook, Twitter of Instagram.

 

Over Aileen

Nu zal ik ook even kort iets over mijzelf vertellen. Ik ben dus Aileen Out, geboren in 1987 en wonend in het prachtige Haarlem. Ik heb een passie voor mode en uiterlijke verzorging, maar ook voor bestuur en politiek. Hierdoor heb ik eerst Mode gestudeerd in Amsterdam en daarna Bestuurskunde & overheidsmanagement in Den Haag. Ja, het is een aparte combinatie. Ik heb dan ook gewerkt in de mode industrie én bij de overheid. Met Prettybusiness probeer ik deze twee interesses te combineren.

Ik ben dol op werken aan mijn blog en besteed hier dan ook veel tijd aan. Op vrije momenten ga ik graag uit eten met mijn man of vriendinnen en knuffel ik met mijn katten. Verder houd ik van chocolade, zwarte pantalons en goede wijn.

 

Mijn boek: Strakke Rondingen

In juni 2016 heb ik zelfstandig mijn eerste boek uitgebracht: Strakke Rondingen. Dit is het eerste plus size modehandboek in Nederland. In onderstaande video vertel ik alles over het boek.

Inmiddels ben ik ook alweer druk bezig met mijn volgende boek. Zodra ik hier meer over kan vertellen dan zul je dat lezen op mijn blog.

 

Ten slotte moet ik iets bekennen, iets opbiechten. Ik ben er absoluut niet trots op maar ik maak wel eens taalfouten. Ik heb namelijk dyslectie. Ik vind dit erg vervelend en ik werk er dan ook hard aan om dit te verbeteren.

Verder wens ik je veel plezier met lezen. Voor vragen kun je mij mailen via contact@prettybusiness.nl of het formulier invullen op de contact pagina.

 

Groetjes,

Aileen

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *