Panty met stippels op het werk

Vorige week was ik in gesprek met mijn stagiaire Ellen toen mij ineens iets opviel. Ze had namelijk open laarzen aan met een gestippelde panty erin. Nu heb ik recent nog in een artikel geschreven over sokken in schoenen en dat het best lastig is om dit op een nette manier te dragen. Maar in tegenstelling tot de sokken ben ik enorm fan van panty’s met een print.

Dit zette mij aan het denken. Is een panty met stippels op het werk wel representatief? En hoe zou je dit kunnen dragen? Ik laat je met drie verschillende outfits zien hoe jij een panty met stippels op het werk kunt dragen.

1. Stippels in de schoenen

Bij Ellen was haar panty echt een detail van haar outfit. Ze had  gekozen voor een lange broek en droeg de panty als een soort sok in haar schoenen. Ik vond het een leuke combinatie en besloot daarom om haar te fotograferen.

Panty met stippels op het werk

Panty met stippels op het werk

Panty met stippels op het werk

Ellen houdt van nette maar ook casual kleding. Ze loopt nog niet zo lang stage maar het is mij wel al opgevallen dat ze deze stijlen heel goed kan combineren. De schoenen en broek die ze draagt zijn redelijk casual maar met de panty en de effen zwarte top ziet het geheel er toch net even wat chiquer uit.

Wil jij ook gestippelde panty’s op het werk dragen maar vind je het lastig om dit te combineren? Aan de hand van verschillende Instagram outfits vertel ik jou hier onder hoe je dit kunt doen.

2. Met een leren rokje

Het leuke van een panty met stippels is dat het een speels effect geeft. Daardoor kun je items met andere stijlen zoals een stoere leren rok er meteen heel anders uit laten zien. In combinatie met een hooggesloten trui en pumps ziet het geheel er netjes en toch vrolijk uit. Wellicht wat warm voor het voorjaar maar wel leuk om te dragen in de herfst of winter.

3. Zwarte jurk

Natuurlijk, de zwarte jurk! Dit is echte een perfecte combinatie als je de panty wat extra aandacht wil geven. Door de effen, neutrale kleur zullen de stippels duidelijk naar voren komen zonder schreeuwerig te zijn. Op de foto draagt het model zilveren accenten en ik vind het er leuk uitzien. Hierdoor is de outfit niet heel erg klassiek zoals met zwarte accessoires maar juist wat moderner.

Groetjes,

Aileen

3 reacties

  1. Kijk dames dit is hoe het hoort! Iedere vrouw zou een dunne panty (maximaal 20 denier) in elke schoen moeten dragen. Sokken vind ik voor vrouwen echt not done! Gelukkig dragen mijn dochters en mijn vrouw altijd gewoon dunne panty’s of pantykousjes… Ook zie je tegenwoordig heel veel jonge dames al panty’s dragen in sneakers en lage laarsjes. Chapeau Ellen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge