Politieagent met humor plakt ‘pasfoto’ op uniform

Want to read in English? Click here.

Toen afgelopen maart de ziekenhuizen plotseling werden geconfronteerd met corona, moesten de medewerkers beschermende middelen gaan dragen. Om ervoor te zorgen dat de zorg toch persoonlijk bleef, besloten diverse medewerkers om hun pasfoto op hun kleding te plakken.

Wie helpt mij?

Op die manier wilden ze laten zien wie er precies schuilden achter het masker, de bril en het beschermende pak. Dit zou prettig zijn voor de patiënt die toch al gestresst het ziekenhuis binnenkomt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Robertino Rodriguez (@captain_wolf82) op

Politieagent met humor plakt ‘pasfoto’ op uniform

Eric van Dommelen, wijkagent in Leiden-Zuid, had een soortgelijk idee. Sinds hij een mondmasker draagt, is hij tijdens zijn werk ook slecht herkenbaar. Alleen besloot hij het op een iets andere manier aan te pakken. In plaats van zijn eigen pasfoto gebruikte hij een foto van acteur George Clooney.

Hij maakte een foto van zijn aangepaste uniform en plaatste hem op Twitter. Zijn volgers -inclusief mijzelf – moesten er enorm om lachen en al snel ging het bericht viraal.

Hij inspireerde hiermee ambulancechauffeur Arie die op zijn beurt een foto van Dries Roelvink op zijn gele pak plakte.

Ik vind het fijn om te zien hoe mensen in deze moeilijke tijd toch nog hun best doen om een glimlach op de gezichten van anderen te toveren. Leuk zijn al die beschermende middelen niet, maar we kunnen er samen wel het beste van maken.

Stay safe.

Groetjes,

Aileen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge