Pyjamablouse op het werk?

Jawel, je leest het goed. Een artikel over de pyjamablouse op het werk? Jawel! Dat klinkt natuurlijk een beetje raar maar het is tegenwoordig helemaal hip om je pyjama als kleding overdag te dragen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij je bed uit kunt rollen en er dan meteen trendy uitziet. In dit artikel laat ik je zien hoe jij de pyjamablouse netjes kunt dragen.

 

Er in please

Als je de pyjamablouse een nette uitstraling wilt geven dan is het heel belangrijk om deze in je broek te dragen. Ik weet dat er genoeg mensen zijn die heel graag alles over hun broek willen dragen maar met deze blouse zie je er dan gewoon heel snel slonzig uit. Hij is natuurlijk gemaakt om in te slapen en dus zit er niet echt een mooi model in. In een broek komt hij des te beter tot zijn recht. Dan kun je hem een beetje laten blouzen, zoals ze dat wel eens zeggen. Op onderstaande foto zie je heel goed het verschil.

Links zit hij in de pantalon en rechts er overheen. Wat een wereld van verschil!

 

Met sjaaltje

Wil je echt voorkomen dat ook maar iemand door heeft dat jij een pyjamablouse aan hebt? Knoop de blouse dan hoog op en draag er een sjaaltje bij. Het hoeft niet eens in dezelfde stof te zijn, je kunt ook een sjaaltje kiezen dat goed past bij je schoenen of je broek. Op die manier maak je de blouse meteen een stuk netter.

 

Omgekeerd

Houd je wel van een beetje gek, ben je dol op experimenteren en wordt jouw werkgever daar ook blij van? Dan kun je er ook voor kiezen om de pyjamablouse achterstevoren te dragen.

Daar moet ik wel bij zeggen dat dit waarschijnlijk alleen mogelijk is wanneer je niet hele grote borsten hebt want anders gaat de stof op deze plek wel erg trekken.

Om te zorgen dat het mooi langs je lichaam valt kun je net zoals de dame op de foto kun je een mooie band of riem in de taille dragen. Dit kun je natuurlijk ook heel goed doen wanneer je hem op een normale manier draagt. Vind je de V-hals op je rug een beetje te sexy en heb je lang haar? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je haren los te dragen. Op die manier zie je toch de knoopjes op de rug maar geen V-hals.

 

Ik ben wel benieuwd of jij wel eens een pyjamablouse draagt en zo ja, hoe combineer jij hem?

 

 

Groetjes,

Aileen

 

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge