Q&A over schrijven (video)

Vandaag staat er sinds lange tijd geen artikel, maar een video online. Misschien weet je nog dat ik begin februari vertelde dat ik mijn artikelen wilde gaan voorlezen door middel van podcasts. Ik was dat ook van plan, maar al snel kreeg ik reacties van lezers over dat ze de voorkeur gaven aan een video in plaats van een geluidsopname. Dit bracht mij enorm aan het twijfelen. De laatste keer dat ik een video heb gemaakt is ruim anderhalf jaar geleden. Best wel spannend om dit nu weer te gaan doen, zeker omdat Prettybusiness inmiddels een stuk meer bezoekers heeft.

Nu waren er de laatste weken wat technische problemen op mijn website waardoor het allemaal even is blijven liggen. Maar ja hoor, vandaag heb ik dan eindelijk een video opgenomen. Voor deze video heb ik gekozen om drie vragen te beantwoorden die mij vaak worden gesteld over schrijven. Ik heb de video in eerste instantie trouwens gemaakt voor op social media. Vandaar dat ik spreek over dat je ‘mij wel eens voorbij hebt zien komen’ :-).

 

 

Heb jij een vraag? Laat hem hier onder achter of stuur een mail naar contact@prettybusiness.nl.

 

Groetjes,

Aileen

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge